Widok
Hotel dla psow
Dziewczyny moze znacie jakis dobry hotel dla zwierzat bo nie mam co zrobic z moim psiakiem na czas wesela a nie zamkne go w domu na 2 dni bo sie chyba zapłacze albo poniszczy mi wszytko
[/url]

Szpital Weterynaryjny Krzemińskiego - lek. wet. Marcin Krzemiński, lek. wet. Daria Malocha, lek. wet. Michał Szopa
80-769 Gdańsk, ul. Łąkowa 35/38, tel. 301 39 09 (umawianie wizyt);
Czynny od powiedziałku do piątku w godzinach 8.00 - 19.00, w sobotę 9.00 - 16.00.
Szczepienia, leczenie, intensywna terapia, hospitalizacja, badania laboratoryjne, RTG, akupunktura, kąpanie, hotelowanie - psy, koty, ptaki, zwierzęta egzotyczne.
warunki dla zwierzaków mają super :) - tanio to tam niestety nie jest.......................................................................................................
80-769 Gdańsk, ul. Łąkowa 35/38, tel. 301 39 09 (umawianie wizyt);
Czynny od powiedziałku do piątku w godzinach 8.00 - 19.00, w sobotę 9.00 - 16.00.
Szczepienia, leczenie, intensywna terapia, hospitalizacja, badania laboratoryjne, RTG, akupunktura, kąpanie, hotelowanie - psy, koty, ptaki, zwierzęta egzotyczne.
warunki dla zwierzaków mają super :) - tanio to tam niestety nie jest.......................................................................................................
tylko nie ten na Kartuskiej... mój piesio był tam 1,5 doby i powiem Wam ze o 1,5 doby za długo. jak odbierałam mojego wilczurka oddali mi jakby nie mojego psa...pytałam czy jadl czy był wyprowadzany..oczywiscie odpowiedzi twierdzące ale prawda była inna... szok.. nie polecam !! no chyba ze sie cos tam zmienilo. ja oddawalam go 3 lata temu