Widok

Hotel dla zwierząt!!!! Trójmiasto

Chodzi mi po głowie pomysł otworzenia hotelu dla naszych pupili...komfortowego, eleganckiego, przytulnego
Miłośnicy zwierząt... co wy na to ??? potrzebujecie czasami takiego rozwiązania? macie problem ze swoim ukochanym pupilkiem wrazie nagłego wyjazdu?? czy może nie ... macie zawsze całodobową opiekę,wyprowadzonego i nakarmionego na czas zwierzaka...chętnie poznam Wasze zdanie...

Pozdrawiam Forumowiczy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam hotel dla zwierząt w Gdyni.Nazywa się Mila.Przyjmuje psy,koty,gryzonie.pobyt psa 25-40zł za dzień +wyżywienie,kot 10zł za dzień +wyżywienie.W cenę wliczona jest cena piachu.Gryzonie 10zł za dzień+wyżywienie.Hotel nazywa sie Mila i działa przez cały rok.Kontakt Małgorzata Dołmat tel.513 023 874 Jestem profesjjonalnym petsitterem,mam ukończony kurs Think Dog oraz petsitter organizowany przez AmiChien w Krakowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mam hotel dla zwierząt w gdyni-śródmieściu.Zwierzaki przebywają ze mną w mieszkaniu.Nie posiadam klatek ani kojców.Koszt pobytu psa 25-40zł za dzień+wyżywienie,kotka 10zł za dzien +wyżywienie.W cenie wliczona jest cena piasku dla kotka.Hotel czynny cały rok.Tel 513 023 874 Małgorzata Dołmat
Moje psiaki od dawna przebywają u Białych bursztynek i super !!!!!!Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam hotelik u Pani Iwonki 058 3066116
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
JESLI NIE MASZ CO ZROBIC ZE SWOIM ZWIERZACZKIEM PODCZAS SWOJEJ NIEOBECNOSCI LUB WYJEZDZASZ TO ZAPRASZAM DO PRZYTULNEGO DOMU DLA ZWIERZAT. DUŻY OGÓD BLISKO JEZIORO. TUTAJ TWOJ ZWIERZAK BEDZIE CZUL SIE NAPRAWDE DOBRZE.TANIO ,SOLIDNIE!!! ZAPRASZAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
A jak według Ciebie mają mieszkac psiaki,które pocgodza z różnych domów ?A moze w hotelu Merkury????kanapa TV itp.Ja zostawiam tam psiaka często i jestem bardzo zadowolona ,a moja ASTI uwielbia tam być!!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,polecam hotelik w Gdansku a raczej na przedmieściach.małe psiaki mieszkają w pokojach,a duże w boksach w budynku ocieplanym,faktycznie są kraty ale jak inaczej mają być bespieczne psy z różnych domów,innych ras itp.Opieka jest super a psiaki są szczęsliwe. http://bbdgansk.w,interia,pl
http://www.dogville.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Znam bardzo dobry hotel. moje psy wielokrotnie tam zostawały i były bardzo zadowolone oto link do niego:

http://www.dogville.pl/ BARDZO POLECAM!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Swojego psa zostawilem w hotelu w Żuławce. jestem bardzo zadowolony..najgorsze ,ze moj psiak nie chcial ze mna wracac;).Napewno skorzystam jeszcze niejeden raz. Tutaj mozna zobaczyc na fotki psiakow, ktorych miny mowia same za siebie :)www.psiraj.webpark.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
www.dogville.pl
zobacz www.dogville.pl
Jeżeli wyjeżdżasz , a nie masz z kim zostawić swojego pupila zapraszam do nas! Zwierzęta przebywają razem z nami w domu , co zmniejsza stres związany z rozstaniem z właścicielem , a traktowane są jak pełnoprawni członkowie rodziny. Przez całą dobę są otoczone troską i opieką . Zawsze znajdzie się ktoś kto je przytuli , porozmawia , pobawi się . Naokoło domu znajduje się ogromny , ogrodzony teren , na którym mogą się wyszaleć i wybiegać za wszystkie czasy . Wychodzimy też na długie spacery naokoło jeziora pełne zabaw i atrakcji . Dużym atutem jest cisza i spokój w naszej okolicy , która szczególnie przyda się Waszym milusińskim . Zapraszam !!!
tel.604-374-026
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
kj do kogo kierujesz swoja wiadomość?
No jeden z polecanych powyżej hotelików dla psów przez forumowiczke o nicku Iwona http://bbgdansk.w.interia.pl to według mnie przypomina raczej schronisko dla zwierząt tragedia - wystarczy tylko spojrzeć na zdjęcia psów w jakiś boksach za kratami :-/ jak dla mnie porażka.
proszę o kontakt jeśli aktualne tel 606 918 109
Hej,jesli potrzebujesz pomocy w hotelu lub opiece nad zwierzakami to jestem chętna.Szukam własnie zajęcia które będzie dotyczyło zwierząt,przede wszystkim opieka:)
JESLI NIE MASZ CO ZROBIC ZE SWOIM ZWIERZACZKIEM PODCZAS SWOJEJ NIEOBECNOSCI LUB WYJEZDZASZ TO ZAPRASZAM DO PRZYTULNEGO DOMU DLA ZWIERZAT. DUŻY OGÓD BLISKO JEZIORO. TUTAJ TWOJ ZWIERZAK BEDZIE CZUL SIE NAPRAWDE DOBRZE. ZAPRASZAM DUZE PSY 40ZL- DOBA SREDNIE 30ZL MALE 20ZL INNE ZWIERZETA 15ZL 505270071 POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
JESLI NIE MASZ CO ZROBIC ZE SWOIM ZWIERZACZKIEM PODCZAS SWOJEJ NIEOBECNOSCI LUB WYJEZDZASZ TO ZAPRASZAM DO PRZYTULNEGO DOMU DLA ZWIERZAT. DUŻY OGÓD BLISKO JEZIORO. TUTAJ TWOJ ZWIERZAK BEDZIE CZUL SIE NAPRAWDE DOBRZE. ZAPRASZAM DUZE PSY 40ZL- DOBA SREDNIE 30ZL MALE 20ZL INNE ZWIERZETA 15ZL
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
witam
tez cos takiego marzy mi sie założyć. moze jakas spółka? jak byś był zainteresowany prosze o kontakt: gg 13136279
pozdrawiam
do góry