Widok

Hotel dla zwierząt - gdzie?

Witam,
Jestem ciekawa, czy gdzieś w okolicy Koleczkowa, tudzież w samym Koleczkowie, jest hotel dla zwierząt, a konkretnie dla piesków? Jeśli tak, to jakie macie o nim opinie, no i byłabym wdzięczna za namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://pongo.pl/hotel/
hotel w kierunku gdyni, blizej pustek cisowskich ale jakis czas temu znajdowal sie w regulewie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ślicznie dziękuję za podpowiedz :) Czy macie dobre opinie o tym hoteliku? Korzystał ktoś?
Kocham swojego psiaka i zależy mi na tym, by w razie potrzeby zajął się nim ktoś kto nie zamknie go w klatce na cały okres pobytu.
Myślę, ze na przyszłość można się jakoś porozumieć na forum - tak między nami posiadaczami piesków. Zawsze możemy sobie wzjemnie po sąsiedzku pomóc w takim wypadku. Kiedyś skorzystaam z usług jednego hoteliku i zostawiałm tam za 1,5 tygodnia kwotę prawie jak za moje wakacje... ale cóż, jak się kocha swojego czworonoga, to wiele można poświęcić.
To fakt, nie jest to tani interes. Ja mam dosyć dużego psa i nie każdy ma warunki na to, by go 'po sąsiedzku' przyjąć. Inna sprawa jakiś niskopodłogowy model ;) Poza tym, ja np. nie chciałabym na długi wyjazd nikogo obarczać takim obowiązkiem, bo nie oszukujmy się, w takim momencie uziemiamy sąsiada ;) No, chyba, ze sam tego chce, to inna bajka.

Inne tematy z forum Koleczkowo

Włamania w Koleczkowie (65 odpowiedzi)

Witam od dzielnicowego mam informacje ze podobno znasiliły sie wlamania do domkow jednorodzinnych...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (114 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (153 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry