Widok

Hummer H2 SUT

W terenie pokona wszelkie przeszkody. Dzięki wyrafinowanym urządzeniom elektronicznym nie zabłądzi w największej gęstwinie miejskiej i tropikalnej dżungli. Oto Hummer H2 SUT, pojazd dla ekscentrycznychi zamożnych wszędołazów.Po raz pierwszy pojazd ten pokazano w 2001 roku na targach w Nowym Jorku, a prezentacji dokonali obecny gubernator Kalifornii, Arnold Schwarzenegger i ówczesny burmistrz ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Błąd

Hummer który jest opisany jako hummer h2 to jest hummer h3t!! (pierwszy od góry)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

panda w terenie lepsza od hummera

hummer to h**ostwo ble drogi i gówno panda 4*4 lepsza a ten hummer to pikap jak by ktos niezauwazył oparty na h3
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kategoria C?

Samochód dla alfonsów i raperów? buahaha... Ja np. słucham metalu i jeżdze czarnym H2 z chromami z muzyką włączoną na full :) Głupi stereotyp moim zdaniem... a wiedzieli moze panśtwo że na H2 trzeba mieć prawo jazdy C? :D Bo ważą 3900 kg a granica samochodów osobowych 3500 kg...czyli ciężrówka? :/ tyle że najczęściej policja nie patrzy na wagę, tym bardziej że w dowodzie rejestracyjnym pisze osobowy limuzyna.Na przeglądzie facet chciał mi wstawić tachometr... porażka... ale i tak wielu ludzi jeździ na B nie wiedząc nawet o tym... Ja też będę ściemniać policji jeśli jednak któryś policjant by się tym zainteresował...że nie wiedziałam... :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

proszę w tej sprawie zadzwonić do mnie mój nr 601 059 203 Andrzej

proszę w tej sprawie zadzwonić do mnie 601 059 203 Andrzej.

Wypozycze Hummer Wojskowy

Witam mam do wypozyczenia 100% Hummera Wojskowego wraz z kierowca na terenie slaska na rozne rodzaje uroczystosci badz inne cele. Kontakt 508 417 214

Hmmer

Witam ja tez szukam instrukcji do h2 po polsku rok 2008 wersja sut

paliwo

Panowie mieć to nie sztuka tylko by wam stał bo na paliwo nie mielibyście.

woda w Hummerze H@

czy ktoś wie jaka jest przyczyna mokrych dywaników na prodzie po stronie kierocwy i pasażera . zawsze jak pada to jest woda na srodku , sprawdziłem wiele rzeczy , uszczelki wymienione i nadal cieknie , może gdzieć przez szybaredach ?

woda w Hummerze

Cieknie przez otwory gdzie zamontowane są przednie obrysówki, po słupkach wewnątrz w dół i pod dywaniki. Niestety choroba H2. Postaraj się uszczelnić uszczelki gumowe pod obrysówką. Druga możliwość- auto powypadkowe. Też trzeba pouszczelniać.

gorne swiatla