Widok
Hummer H2 SUT
W terenie pokona wszelkie przeszkody. Dzięki wyrafinowanym urządzeniom elektronicznym nie zabłądzi w największej gęstwinie miejskiej i tropikalnej dżungli. Oto Hummer H2 SUT, pojazd dla ekscentrycznychi zamożnych wszędołazów.Po raz pierwszy pojazd ten pokazano w 2001 roku na targach w Nowym Jorku, a prezentacji dokonali obecny gubernator Kalifornii, Arnold Schwarzenegger i ówczesny burmistrz ...
więcej
więcej
H2
nie podoba mi sie H2, ale pewnie nie narzekalabym gdybym go miala ;p a tak na serio wlasnie nie kreca mnie masowki, hummer nigdy nie bedzie masowym autem, ale wersje cywilne takie dla raperow i alfonsow sa beznadziejne, nie maja swojego uroku, tylko wojskowe. Moim marzeniem jest miec H1 wlasnie wojskowa, moze kiedys to sie spelni ale ceny tych aut sa boskie :/ dla mnie te samochody maja niepowtarzalny urok, nie potrafie znalesc wad bo uwarzam ze ich nie ma :) pozdrawiam
Hummer on-line
Osobom chetnym i niewtajemniczonym proponuje odwiedzenie strony "www.hummer.com". Znajduja sie tam zdjecia, filmy oraz wymiary wszystkich 4 produkowanych seryjnie Hummerow. Na uwage zasluguje opcja "Build a Hummer", gdzie mozesz stworzyc i uposarzyc w rozne gadgety swojego ulubionego Hummera.
hehehe
ale macie pojecie o stanach h2 waszym zdaniem to auto dla alfonsow i raperow no moze i tak ale napewno nie pod wzgledem cenowym ja osobiscie wolalbym h1 niz h2 jesli mialbym wybierac miedzy nimi alesamochody w innym stylu a co do furki dla alfonsow to moj sasiad ma h2 i jest starym dziadkiem pracujacym w jakiejsc beznadziejnej dziurze ktory zapewne chcialby byc alfonsem a nim niejest a jezdi h2 :DD:D:D
*~*~*
jak ktos ma na zbyciu 150 tys.zielonych niech sie odezwie, bo mam w co zainwestowac--> hummer h1 alpha 4-door open top w kolorze black diamond...moje marzenie:) aha no i pozniej jeszcze jakiegos dawcy/sponsora trzeba bedzie na te wszystkie ubezpieczenia i paliwo poszukac:) ehh...dobrze ze za marzenia nie wsadzaja do pudla...:)