Widok

Hurtownia Odzieży Sportowej/Gdynia Ulica:Kcyńska

dość często pojawia się ogłoszenie że potrzebują sprzedawce???!!!!
może coś wiecie na temat tej "FIRMY"
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnimy-sprzedawce-do-sklepu-z-odzieza-sportowa-ogl4212322.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
faktycznie istnieje, dosć długo, dla mnie wygląda jak zwykły sklep i jak ja go mijam to nie widać tam tłumów klientów.

Przykro mi że więcej nie mogę powiedzieć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
haha nie pytaj dlaczego:D az sie uszy trzęsą co tam się dzieje.. nie kompetentci pracodawcy, nie wpyłacajacy wypłaty, szpieguja ile razy wychodzisz do toalety czy punktualnie zamykasz i otwierasz... śmeich na sali a dziewczyny uciekaja tylko pod konei cmeisiaca bo na umowie widnieje ze przed uplywem miesiaca gdy zrezygnuja to nei dostana wyplaty:D
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
Sam pracuję dla tej firmy (w księgowości) i totalną bzdurą jest że taki punkt jest w umowie. Wiem bo sam przygotowuję umowy dla Dziewczyn w sklepie. Tak więc rozbawiło mnie to :D No cóż faktycznie "horrorem" jest jeżeli pracodawca oczekuję żeby otwierać i zamykać sklep na czas. Tragedią jest przecież przyjść do pracy na czas :D Dobra, a tak poważnie to rotacja w sklepie jest częsta, jak to w pracach gdzie zatrudniają się studenci. W tej chwili pracują tam dwie Dziewczyny już w zasadzie na stałe (więc chyba nie jest tak źle), więc jak się znajdzie następna taka osoba to pewnie również będzie pracować na stałe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7
Pracowałam na jednym pasażu z dziewczynami z tego sklepu. Michał, ty tego nie widziałeś jak były traktowane. Boję się aż pisać prawdę bo na własne oczy widziałam i na własne uszy słyszałam ( niektórzy chyba nie wiedzą, że są opcje głośnomówiące w telefonie ) jak dziewczyny są traktowane. Całe szczęście że mają normalną pracę teraz i są zadowolone.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
poszukuje prace w hurtownia odziezy sportowej chce tam pracowac prosze dac odpowiec dla mnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Praca

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

Praca za granicą. Niemcy (9 odpowiedzi)

Jeżeli szukasz pracy sprawdź najnowsze oferty. Najnowsze oferty pracy Niemcy. Szukaj pracy w...

Życie za granicą to też nie bajka... (48 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

do góry