Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Emila - ocena nowy temat Hydraulik zrobił robotę porządnie i nie zostawił syfu. Szanuję
~Emila
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

dodano: 1 czerwca 2025

Paulina - ocena nowy temat Byłam zestresowana awarią, ale szybko ogarnął temat. Spokój wrócił
~Paulina
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 1 czerwca 2025

Damian - ocena nowy temat Zaskoczyło mnie, jak sprawnie ogarnął sprawę. Widać, że wie, co robi.
~Damian
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 31 maja 2025

Dariusz - ocena nowy temat Naprawdę uczciwy i rzeczowy. Wszystko wytłumaczył i nie próbował naciągać.
~Dariusz
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Lidia - ocena nowy temat Naprawa szybka i czysta. Po wizycie nie trzeba było sprzątać.
~Lidia
-

Piotrek - ocena nowy temat Wszystko działa jak trzeba, a robota zrobiona bez kombinowania.
~Piotrek
-

dodano: 30 maja 2025

Jakub - ocena nowy temat Szybko, profesjonalnie i w nawet dobrej cenie w porównaniu do większości w...
~Jakub
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Malwina. - ocena nowy temat Pojawił się punktualnie, sprzęt miał swój, a po wszystkim zostawił porządek....
~Malwina.
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Adam - ocena nowy temat Awaria była poważna, ale szybko opanował sytuację. Widać, że zna się na tym,...
~Adam
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 29 maja 2025

Artur - ocena nowy temat Hydraulik z prawdziwego zdarzenia. Spokojny, dokładny, wszystko działa do dziś
~Artur
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 29 maja 2025

Weronika. - ocena nowy temat Polecam bardzo.
~Weronika.
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 28 maja 2025

Damian - ocena nowy temat Przyjechał na czas, naprawił wszystko, zostawił porządek. Jestem bardzo...
~Damian
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Wiesław - ocena nowy temat Uczciwa robota, uczciwa cena. Bez naciągania i bez gadania. Polecam każdemu,...
~Wiesław
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Martyna - ocena nowy temat Miły, spokojny, punktualny. Czułam się komfortowo, co nie zawsze jest...
~Martyna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 27 maja 2025

Karol - ocena nowy temat Najlepsza firma.
~Karol
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Melania - ocena nowy temat Pierwszy raz nie bałam się, że mnie ktoś oszuka. Cena uczciwa, robota dobrze...
~Melania
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Ewelina - ocena nowy temat Był uprzejmy i spokojny, od razu widać, że profesjonalista. Naprawił problem...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 26 maja 2025

Marek - ocena nowy temat Dobrze. Polecam.
~Marek
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Olga - ocena nowy temat Szybka sprawna pomoc. Pomimo godzin porannych Pan się szybko zjawił. Polecam :)
~Olga
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Irena - ocena nowy temat Dobrze, że trafiłam na kogoś uczciwego. Spokojnie mi wytłumaczył, co się...
~Irena
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 25 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry