Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michalina - ocena nowy temat Nie robił problemów, tylko pomógł. Był miły i spokojny, co przy awarii bardzo...
~Michalina
-

ostatnia odp. 15 godzin temu

dodano: 6 maja 2025

Alina - ocena nowy temat Zadzwoniłam rano, był po południu. Wszystko naprawione bez stresu. Tak...
~Alina
-

ostatnia odp. 21 godzin temu

dodano: 5 maja 2025

Agnieszka - ocena nowy temat Wreszcie ktoś, kto nie patrzy z góry tylko dlatego, że jestem kobietą....
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 5 maja 2025

Jadzia - ocena nowy temat Miałam dwie awarie w krótkim czasie. Za każdym razem ten sam pan i za każdym...
~Jadzia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 4 maja 2025

Piotr Zeczkowski - ocena nowy temat W końcu ktoś, kto traktuje swoją pracę poważnie. Wszystko działa, zero...
~Piotr Zeczkowski
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Barbara - ocena nowy temat Zgłosiłam drobny problem, a pan zauważył też coś poważniejszego i naprawił od...
~Barbara
-

ostatnia odp. 2 dni temu

Alicja - ocena nowy temat Przyszedł, zrobił i wytłumaczył mi wszystko krok po kroku. Bardzo miłe...
~Alicja
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 3 maja 2025

Franek - ocena nowy temat Nie było łatwo, instalacja stara, ale ogarnął. Mało mówił, dużo robił....
~Franek
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Malwina - ocena nowy temat Miałam złe doświadczenia z fachowcami, ale ten pan to zupełnie inna bajka....
~Malwina
-

ostatnia odp. 3 dni temu

Mateusz Sz. - ocena nowy temat Nie jestem fanem remontów i napraw, ale ta wizyta była bezbolesna. Zrobione...
~Mateusz Sz.
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 2 maja 2025

Daria - ocena nowy temat Zadzwoniłam w stresie, bo przeciekało przy liczniku. Pan był cierpliwy i...
~Daria
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 2 maja 2025

Katarzyna J - ocena nowy temat Zdarzyło mi się trafić na 'fachowców', którzy zostawiali po sobie chaos. Ten...
~Katarzyna J
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 1 maja 2025

Aneta - ocena nowy temat Zdarzyło mi się trafić na kilku partaczy, ale ten pan to zupełnie inny...
~Aneta
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 1 maja 2025

Adrianna - ocena nowy temat Byłam sama w domu i trochę się stresowałam, ale pan był bardzo uprzejmy i...
~Adrianna
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 30 kwietnia 2025

Krystian - ocena nowy temat Awaria w weekend wszyscy poza zasięgiem. A ten odebrał, przyjechał,...
~Krystian
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Anna G. - ocena nowy temat Jak woda zaczęła kapać z sufitu, byłam w stresie totalnym. Hydraulik był u...
~Anna G.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

K.T - ocena Bałam się, że kolejny hydraulik mnie naciągnie, ale cena była dokładnie taka...
~K.T
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 28 kwietnia 2025

Milena - ocena W czasach, kiedy na każdej usłudze łatwo się naciąć, pan hydraulik był jak...
~Milena
-

dodano: 28 kwietnia 2025

Jakub z Gdańska - ocena Zero zbędnych gadek, od razu wziął się do roboty. Takich ludzi się ceni...
~Jakub z Gdańska
-

dodano: 27 kwietnia 2025

Angelika - ocena Przemiły pan, przy pracy cały czas tłumaczył, co robi. Nie czułam się głupio...
~Angelika
-

dodano: 27 kwietnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry