Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kasia - ocena nowy temat Problem z instalacją wydawał się nie do rozwiązania, ale hydraulik podszedł...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 18 listopada 2024

Lilianna - ocena nowy temat Bardzo uprzejmy i pomocny. Przyjechał szybko, pomógł rozwiązać problem w...
~Lilianna
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 15 listopada 2024

Kalina Z. - ocena nowy temat Miałam awarię w łazience, a ten hydraulik uratował mnie w ciągu godziny!...
~Kalina Z.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 12 listopada 2024

Jan - ocena Hydraulik nie tylko naprawił usterkę, ale także przeprowadził przegląd całej...
~Jan
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 19 października 2024

Amela - ocena Od razu wzbudziła moje zaufanie. Wyjaśniła wszystko dokładnie i jasno, co...
~Amela
-

dodano: 18 października 2024

Kamila - ocena Prace zostały wykonane bardzo dokładnie i solidnie. Czuć, że hydraulik ma...
~Kamila
-

dodano: 13 października 2024

Andrzej Wojciechowski. - ocena dostosował się do mojego grafiku i przyszedł w dogodnym dla mnie terminie....
~Andrzej Wojciechowski.
-

dodano: 13 października 2024

Sandra - ocena Potrzebowałam kogoś do naprawy prysznica, który przeciekał. Pan był bardzo...
~Sandra
-

dodano: 9 października 2024

Tomek - ocena Z całego serca polecam tego hydraulika! Szybko przyjechał i od razu zabrał...
~Tomek
-

dodano: 8 października 2024

Leon - ocena Bardzo zadowolony z wykonanej usługi. Hydraulik działał szybko, a co...
~Leon
-

dodano: 7 października 2024

Żaneta - ocena Świetna robota! Hydraulik szybko zdiagnozował problem i sprawnie go naprawił....
~Żaneta
-

dodano: 6 października 2024

Julka - ocena Bardzo miły człowiek, który zna się na swojej pracy. Naprawił cieknący kran w...
~Julka
-

dodano: 5 października 2024

Julek - ocena Miałem awarię tuż przed weekendem i nie wiedziałem, co robić. Hydraulik...
~Julek
-

dodano: 4 października 2024

Hanna - ocena Hydraulik wykonał swoją pracę doskonale. Był punktualny, miły i bardzo...
~Hanna
-

dodano: 1 października 2024

Daniel - ocena Mistrz w swoim fachu! Zleciłem naprawę cieknącego kranu, a okazało się, że...
~Daniel
-

dodano: 28 września 2024

Ewa - ocena Hydraulik wykazał się nie tylko wiedzą, ale i kulturą osobistą. Wszystko...
~Ewa
-

dodano: 25 września 2024

Jonatan - ocena Zareagował bardzo szybko na moją awarię. Już następnego dnia problem został...
~Jonatan
-

dodano: 25 września 2024

Jerzy - ocena Bardzo dobry specjalista, który zna się na rzeczy. Miałem awarię w instalacji...
~Jerzy
-

dodano: 23 września 2024

Mati - ocena Praca wykonana dobrze, choć musiałem poczekać trochę dłużej, niż się...
~Mati
-

dodano: 21 września 2024

Witold - ocena Hydraulik, który zna się na rzeczy. Pomógł mi z awarią w łazience, która już...
~Witold
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 16 września 2024

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry