HydroProRem

Usługi hydrauliczne i wodnokanalizacyjne Usługi remontowe

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego 11

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ocena dobra wątek zamknięty Fachowiec zna sie na swojej pracy. Widac, że juz troche sie tym zajmuje. Ceny...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 26 listopada 2018

Uwaga na ceny wątek zamknięty Raczej fachowiec tel. 507390674 Ale ceny ma z księżyca. Za wymianę zaworu do...
~Zbyszek
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 lipca 2017

niezapowiedziana awaria ;) wątek zamknięty bardzo polecam..szybko i sprawnie ;) no i skutecznie..
~moniatatoo
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 lutego 2015

Hydraulik godny polecenia wątek zamknięty Miałem bardzo poważnie zapchaną kanalizację. Dwóch hydraulików wcześniej...
~Marcin
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 grudnia 2014

Fachowiec godny polecenia wątek zamknięty Polecam Pana Hydraulika! Szybko i skutecznie naprawił zatkany zlew, który...
~Katarzyna Szyszkowska
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 lutego 2014

Zatkany odpływ wątek zamknięty Firma godna polecenie: Pan hydraulik miał czas pomimo późnej pory, znalazł...
~Iwona
-

dodano: 5 grudnia 2013

Polecam wątek zamknięty Pan bardzo szybko przyjechał, umówił się że będzie za 2 godzinki ale po...
~lepa_
-

dodano: 20 września 2013

Zadowolony. wątek zamknięty Mailem problem gdyż w niedziele (swieto) nikt nie chciał do mnie przyjechać....
~Wojciech
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 listopada 2012

Uratowane mieszkanie!!! wątek zamknięty Uratowane mieszkanie przed zalaniem - i to w weekend! Szybko, bardzo czysto i...
~Asia
-

dodano: 22 października 2012

Polecam, uratował mnie od awarii hydraulicznej! wątek zamknięty Rura nam pękła wczoraj pękła. Obdzwoniliśmy chyba większość hydraulików w...
~Edgar
-

dodano: 9 września 2012

ocena usług wątek zamknięty Od zgłoszenia do realizacji czas 0,5 godziny i to w dzień świąteczny....
~Klient
-

dodano: 20 sierpnia 2012

Szybko, sprawnie i czysto. wątek zamknięty Dzisiaj z rana miałem problem z zatkanym pionem w toalecie. Znalazłem wiele...
~Arni
-

dodano: 10 sierpnia 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry