Widok
Oczywiscie ze tak, kazde glosowanie 10:5. Masakra, nikt z opozycji sie nie dostal ani na vice, ani na nic. Ciekawe jakie stanowiska sa obiecane tym, co przeszli na strone wojta. I co na sesji robi Jacus od Bubaczowej, jako przyzwoitka, czy jak? Czyli juz wiemy jak bedzie wygladac kazda sesja, chocby opozycja bardzo chciala cos zmienic, to nic nie wskora. Przykre ze tak to wyglada.
Sprzedajność Bubacz nie może pozostać bez reakcji mieszkańców Bojana. WY******** ze stanowiska sołtysa i to niezwłocznie. Startowała Startowała do sejmu z listy Konfederacji, teraz się sprzedała - vide Kałuża, który się dla posady zlał.
Takich ludzi w Bojanie nie potrzebujemy.
PS. Wójta wybrali także ci wszyscy, którzy nie poszli głosować. Niski stopień uspołecznienia i wiedzy. Wstyd bojanie.
Takich ludzi w Bojanie nie potrzebujemy.
PS. Wójta wybrali także ci wszyscy, którzy nie poszli głosować. Niski stopień uspołecznienia i wiedzy. Wstyd bojanie.
Dzień dobry,
Najbardziej we władzy to to rajcuje, że grono sługusów jej asystuje, czekając, aż wzdęty, dumny monarcha raczy puścić bąka, wstrętnego parcha. A wtedy przy władzy stojący licznie, wdychając smrody mówią - pachnie ślicznie, a kiedy bez władzy ktoś czasem pierdzi, zgorszeni mówią fuj, jak strasznie śmierdzi.
Pozdrawiam, Krezus działacz społeczny i filantrop.
Najbardziej we władzy to to rajcuje, że grono sługusów jej asystuje, czekając, aż wzdęty, dumny monarcha raczy puścić bąka, wstrętnego parcha. A wtedy przy władzy stojący licznie, wdychając smrody mówią - pachnie ślicznie, a kiedy bez władzy ktoś czasem pierdzi, zgorszeni mówią fuj, jak strasznie śmierdzi.
Pozdrawiam, Krezus działacz społeczny i filantrop.
Prowokacje są różne, Pańska na forum nie jest z niskich pobudek i dowodzi inteligencji, co jest wartością. A ja jestem miła ale nie akceptuję podłości, pazerności i fałszu, cęnie też bezinteresowność.
Pozdrawiam P. Krezusa filantropa.
PS. Nie będzie więcej podobnych wpisów, ponieważ forum jest dla ogółu mieszkańców i poważnych spraw.
Pozdrawiam P. Krezusa filantropa.
PS. Nie będzie więcej podobnych wpisów, ponieważ forum jest dla ogółu mieszkańców i poważnych spraw.
Drodzy Państwo.
A jak wy myśleliście że będzie wyglądać rządzenie gmina ? To że utworzyli porozumienie gminy nie znaczy że Bubacz będzie nA wszystko przystawała. Wynegocjowała sobie dobra pozycję dla Bojana. Wojt musi teraz liczyć się z ich głosami bo jak odejdą to nie ma większości. Pani Bubacz zrobiła duży krok dla Bojana. Ale jak ktoś tego nie widzi to znaczy że po prostu ma ból pewnej części. Jeszcze nie zaczęli rządzić a już są oceniani. Porażka jeszcze niektórych boli. A niektórzy radni chcą coś załatwić dla swoich miejscowości i potrafią rozmawiać. Gmina to nie sejm aby tworzyć obozy.
A jak wy myśleliście że będzie wyglądać rządzenie gmina ? To że utworzyli porozumienie gminy nie znaczy że Bubacz będzie nA wszystko przystawała. Wynegocjowała sobie dobra pozycję dla Bojana. Wojt musi teraz liczyć się z ich głosami bo jak odejdą to nie ma większości. Pani Bubacz zrobiła duży krok dla Bojana. Ale jak ktoś tego nie widzi to znaczy że po prostu ma ból pewnej części. Jeszcze nie zaczęli rządzić a już są oceniani. Porażka jeszcze niektórych boli. A niektórzy radni chcą coś załatwić dla swoich miejscowości i potrafią rozmawiać. Gmina to nie sejm aby tworzyć obozy.
Ryszard robi dobrą robotę, dlatego są radni ktorzy go popierają. Jest grupa osób którym wszystko przeszkadza. Na fb bojana lista życzeń do nowej radnej jakby to ona decydowała na co pójdą pieniądze już zabudżetowane. Śmiech na sali. Ale widać po głosowaniu że w tej wsi najwięcej oszołomów zamieszkuje.
https://edziennik.gdansk.uw.gov.pl/legalact/2024/2588/
Wysokość diet naszych radnych
Wysokość diet naszych radnych
Na naszą Sołtys patrzeć nie mogę. Zagłosowałem na nią, bo stała w opozycji do Wójta. Po wyborach się z nim bezczelnie dogadała. Ta kobieta nie ma honoru i kręgosłupa moralnego. Jak się czuje jako wyborca? Jakby mnie ktoś oszukał. Mam nadzieje, że zakończymy jej polityczną karierę przy następnych wyborach.
Uzupełniając poprzednią wypowiedź.
Jak mam patrzeć na to, że ta Pani należy do tego religijnego zgromadzenia, którego jeden z członków tak mocno lobbował za Wójtem i ją samą, a teraz po wyborach nagle zaczyna stawiać bliźniaki a dodatkow pod jego dom położono przed samymi wyborami płyty JOMB. Przecież z boku na to patrząc to śmierdzi na kilometer i jest grubymi nićmi szyte.
Czy ta cała opozycja wobec Wójta to była gierka i granie pod publiczkę? Jak przeciętny wyborca ma do tego podejść? Wymiotować się chce na to. Człowiek jest zniesmaczony. Demokracją i społecznością sobie mo#@dy wycierają.
Jak mam patrzeć na to, że ta Pani należy do tego religijnego zgromadzenia, którego jeden z członków tak mocno lobbował za Wójtem i ją samą, a teraz po wyborach nagle zaczyna stawiać bliźniaki a dodatkow pod jego dom położono przed samymi wyborami płyty JOMB. Przecież z boku na to patrząc to śmierdzi na kilometer i jest grubymi nićmi szyte.
Czy ta cała opozycja wobec Wójta to była gierka i granie pod publiczkę? Jak przeciętny wyborca ma do tego podejść? Wymiotować się chce na to. Człowiek jest zniesmaczony. Demokracją i społecznością sobie mo#@dy wycierają.