Widok

I Sesja Rady Gminy

Bubacz i jej radni w koalicji z Kalkowskim
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
Można było się tego spodziewać
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oczywiscie ze tak, kazde glosowanie 10:5. Masakra, nikt z opozycji sie nie dostal ani na vice, ani na nic. Ciekawe jakie stanowiska sa obiecane tym, co przeszli na strone wojta. I co na sesji robi Jacus od Bubaczowej, jako przyzwoitka, czy jak? Czyli juz wiemy jak bedzie wygladac kazda sesja, chocby opozycja bardzo chciala cos zmienic, to nic nie wskora. Przykre ze tak to wyglada.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8
Macie swoją Bubacz. A tak w niej pokladaliscie nadzieje. Dla mnie przegrana baba. Masakra
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

Kandydaci Bubaczowej weszli do rady jako krytycy Wójta, a teraz idą razem z Wójtem. Ciekawa moralność, hmmm
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

No i na pierwszej sesji podnieśli sobie dietę za bycie radnymi. Tak trzymać, dobrą zmianę mamy
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

A przecież nie robią tego dla pieniędzy ??? Gratulacje coś mi się wydaje że że będzie powtórka z rozrywki . Już widać kto rozdaje karty ale tym razem będzie jazda bez trzymanki. A
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

bubacz się sprzedała za bezcen - głosowałem na nią i wszystkich za to przepraszam, to była najgorsza decyzja w moim życiu. Jak dla mnie to na zebranie wiejskie trzeba przygotować taczkę i ją na niej wywieść jako była sołtys.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 7
Gaffke,Głodowski,Bubacz,Waldowski i radni Kalkowskiego tworzą Koalicję
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z radnym z Koleczkowa mamy to samo. Poprzedni byl w komitecie Kalkowskiego od poczatku. A nowy w opozycji do wójta, a nagle stał się jego stronnikiem. Co to kasa robi z ludzi..
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeżeli tak to będzie wyglądało jak piszecie to potwierdza się moje podejrzenie o budowie kapitału politycznego przez Panią Bubacz pod m.in. pozorem walki z hałasem od S6. Piękna strategia
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Brawo dla Bojana.
W wyborach pokazaliście dużą wolę (bardzo dużą) zmiany wójta i radnych..
Udało się.Ale zmian niestety nie ma.
Czy p.Bubacz ma przyzwolenie na koalicję z wójtem?.Dosłownie piją sobie z dziubków?. Żenujące
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety Polak głupi po szkodzie... albo jeszcze głupszy. Głosowałem na p. Dolkowskiego i się tego nie wstydzę.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
Na koniec sesji ogłoszono o powstaniu Klubu Radnych Gminy Szemud "Porozumienie dla Gminy", w skład którego weszło 10 osób. W klubie tym zasiada 6 radnych z KWW Ryszarda Kalkowskiego, 3 radnych z KWW "Damy radę" Agnieszki Bubacz oraz jeden radny z KWW Pawła Dołkowskiego "Czas na zmianę!"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

No i super. Ten rozkład sił w radzie to gwarancja rozwoju, pozyskiwania środków i stabilność. Bojano tylko na tym zyska.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 20

Widać że Bubacz ma gdzieś przyzwoitość Wpierw konfa , niby jest przeciwko rysiowi a po wyborach idzie z nim ręka w rękę W kościele pierwsza ławka Po trupach do celu Co ja łączy jeszcze z rysiem to lubią strzelać fotki Mam nadzieję że odbije jej się to czkawka
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9

Dzień dobry,

Najbardziej we władzy to to rajcuje, że grono sługusów jej asystuje, czekając, aż wzdęty, dumny monarcha raczy puścić bąka, wstrętnego parcha. A wtedy przy władzy stojący licznie, wdychając smrody mówią - pachnie ślicznie, a kiedy bez władzy ktoś czasem pierdzi, zgorszeni mówią fuj, jak strasznie śmierdzi.

Pozdrawiam, Krezus działacz społeczny i filantrop.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dodam jeszcze, że od zapachów ważniejsze profity, pozycja społeczna, kęs smakowity. Więc cóż, że czasem nawąchać się trzeba i połknąć tę kromkę gorzkiego chleba.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czego się nie wstydzisz, tego na kogo głosowałeś, czy głupoty o, której piszesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
W związku z powyższym kto na nowego sołtysa?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (43 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (725 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Hala Olimpia (9 odpowiedzi)

Gmina chwali się wybudowaniem hal sportowych we wszystkich szkołach. W Bojanie też miała powstać,...

do góry