Widok

I Sesja Rady Gminy

Bubacz i jej radni w koalicji z Kalkowskim
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
Wioleta jest już w radzie, już działa. Nowy sołtys to będzie kolejne osoba, która będzie mogła coś powiedzieć w naszych sprawach, a im więcej takich osób tym większe możliwości.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lepiej żeby była kolejna osoba
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wioletka
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
W związku z powyższym kto na nowego sołtysa?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czego się nie wstydzisz, tego na kogo głosowałeś, czy głupoty o, której piszesz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dodam jeszcze, że od zapachów ważniejsze profity, pozycja społeczna, kęs smakowity. Więc cóż, że czasem nawąchać się trzeba i połknąć tę kromkę gorzkiego chleba.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzień dobry,

Najbardziej we władzy to to rajcuje, że grono sługusów jej asystuje, czekając, aż wzdęty, dumny monarcha raczy puścić bąka, wstrętnego parcha. A wtedy przy władzy stojący licznie, wdychając smrody mówią - pachnie ślicznie, a kiedy bez władzy ktoś czasem pierdzi, zgorszeni mówią fuj, jak strasznie śmierdzi.

Pozdrawiam, Krezus działacz społeczny i filantrop.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widać że Bubacz ma gdzieś przyzwoitość Wpierw konfa , niby jest przeciwko rysiowi a po wyborach idzie z nim ręka w rękę W kościele pierwsza ławka Po trupach do celu Co ja łączy jeszcze z rysiem to lubią strzelać fotki Mam nadzieję że odbije jej się to czkawka
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 9

No i super. Ten rozkład sił w radzie to gwarancja rozwoju, pozyskiwania środków i stabilność. Bojano tylko na tym zyska.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 20
Na koniec sesji ogłoszono o powstaniu Klubu Radnych Gminy Szemud "Porozumienie dla Gminy", w skład którego weszło 10 osób. W klubie tym zasiada 6 radnych z KWW Ryszarda Kalkowskiego, 3 radnych z KWW "Damy radę" Agnieszki Bubacz oraz jeden radny z KWW Pawła Dołkowskiego "Czas na zmianę!"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Niestety Polak głupi po szkodzie... albo jeszcze głupszy. Głosowałem na p. Dolkowskiego i się tego nie wstydzę.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5
Brawo dla Bojana.
W wyborach pokazaliście dużą wolę (bardzo dużą) zmiany wójta i radnych..
Udało się.Ale zmian niestety nie ma.
Czy p.Bubacz ma przyzwolenie na koalicję z wójtem?.Dosłownie piją sobie z dziubków?. Żenujące
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeżeli tak to będzie wyglądało jak piszecie to potwierdza się moje podejrzenie o budowie kapitału politycznego przez Panią Bubacz pod m.in. pozorem walki z hałasem od S6. Piękna strategia
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z radnym z Koleczkowa mamy to samo. Poprzedni byl w komitecie Kalkowskiego od poczatku. A nowy w opozycji do wójta, a nagle stał się jego stronnikiem. Co to kasa robi z ludzi..
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4
Gaffke,Głodowski,Bubacz,Waldowski i radni Kalkowskiego tworzą Koalicję
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

bubacz się sprzedała za bezcen - głosowałem na nią i wszystkich za to przepraszam, to była najgorsza decyzja w moim życiu. Jak dla mnie to na zebranie wiejskie trzeba przygotować taczkę i ją na niej wywieść jako była sołtys.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 7

A przecież nie robią tego dla pieniędzy ??? Gratulacje coś mi się wydaje że że będzie powtórka z rozrywki . Już widać kto rozdaje karty ale tym razem będzie jazda bez trzymanki. A
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 7

No i na pierwszej sesji podnieśli sobie dietę za bycie radnymi. Tak trzymać, dobrą zmianę mamy
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kandydaci Bubaczowej weszli do rady jako krytycy Wójta, a teraz idą razem z Wójtem. Ciekawa moralność, hmmm
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6
Macie swoją Bubacz. A tak w niej pokladaliscie nadzieje. Dla mnie przegrana baba. Masakra
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Bojano

Uwaga właściciele psów (4 odpowiedzi)

Uwaga właściciele psów Szczególnie apel kierujemy do mieszkańców ul. Miłej w Bojanie, w...

do góry