Widok

I Sesja Rady Gminy

Bubacz i jej radni w koalicji z Kalkowskim
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czyli nasza Sołtys po podwyżce ma 1920 zł diety, radny z Koleczkowa 1680. Czyli bycie w koalicji ma swój wymiar finansowy.. Najgorzej chyba na tym wyszła p. Wioletka, bo dostaje marne 240 zl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na naszą Sołtys patrzeć nie mogę. Zagłosowałem na nią, bo stała w opozycji do Wójta. Po wyborach się z nim bezczelnie dogadała. Ta kobieta nie ma honoru i kręgosłupa moralnego. Jak się czuje jako wyborca? Jakby mnie ktoś oszukał. Mam nadzieje, że zakończymy jej polityczną karierę przy następnych wyborach.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uzupełniając poprzednią wypowiedź.

Jak mam patrzeć na to, że ta Pani należy do tego religijnego zgromadzenia, którego jeden z członków tak mocno lobbował za Wójtem i ją samą, a teraz po wyborach nagle zaczyna stawiać bliźniaki a dodatkow pod jego dom położono przed samymi wyborami płyty JOMB. Przecież z boku na to patrząc to śmierdzi na kilometer i jest grubymi nićmi szyte.

Czy ta cała opozycja wobec Wójta to była gierka i granie pod publiczkę? Jak przeciętny wyborca ma do tego podejść? Wymiotować się chce na to. Człowiek jest zniesmaczony. Demokracją i społecznością sobie mo#@dy wycierają.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Sołtys Bojana odwołanie (46 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Butelkomat (5 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

do góry