Izabella Turek-Muczyńska

Endokrynolodzy Ginekolodzy USG

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 15

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewa Małyska. - ocena Jestem pacjentką P dr .izabeli turek 'muczyńskiej od 25LAT.Zawsze się...
~Ewa Małyska.
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 20 sierpnia 2024

Wspaniały lekarz wątek zamknięty Pani Doktor to niezwykle profesjonalny, pełen wiedzy, zaangażowania, empatii...
~U.L.
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 stycznia 2018

profesjonalnie wątek zamknięty Poszukując maila do gabinetu trafiłam na tą stronę, więc stwierdziłam że się...
~Gocha
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 maja 2017

profesjonalizm wątek zamknięty Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat p.Dr. Ja osobiście...
~ewa
5

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 26 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Jestem pod opieką Pani Doktor od 17 lat. Solidny i cierpliwy lekarz o...
~Kasia
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 czerwca 2016

Wybitny specjalista i osobowosc wątek zamknięty Wiele lat temu kiedy straciłam ciążę i wszyscy lekarze mówili, żeby się nie...
~Monika i Marta
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 lipca 2012

nie jest ważne, że pacjent chce być zdrowy wątek zamknięty Nie wiem, czy pani dr jest dobrym lekarzem. Trudno to ocenić, jeśli pani dr...
~pacjent
12

dodano: 29 grudnia 2009

Brak ludzkiego podejscia do pacjenta wątek zamknięty Przychylam się do negatywnych opinii innych. Czuła sie zastraszona...
~Jolanta
4

dodano: 3 lipca 2009

warto przeczytać wątek zamknięty Moja historia choć trochę długa mam nadzieję, że przestrzeże kobiety przed tą...
~Monia
7

dodano: 15 grudnia 2010

pełny profesjonalizm wątek zamknięty Pani doktor traktuje pacjentki uczciwie. Udziela wyczerpujących i rzeczowych...
~katarzyna45
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 2 września 2011

POLECAM wątek zamknięty Nie moge uwierzyć w te wszystkie negatywne opinię. Ja lecze sie u Pani Dr...
~Maggy
4

dodano: 29 lipca 2009

efka - opinia wątek zamknięty Chcialam napisac kilka slow o pani dr Zofii Pankrac. To najwspanialszy...
~efka
2

dodano: 3 sierpnia 2007

uciekać jak najdalej! wątek zamknięty napisze tylko tyle: błędna diagnoza zmuszająca do faszerowania pacjenta...
~Aga
2

dodano: 5 maja 2009

Odradzam wątek zamknięty Panią dr Turek-Muczyńską poleciła mi koleżanka, która leczyła się u niej z...
~Jola
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 1 marca 2007

szukam pomocy -a tu rozczarowanie wątek zamknięty na poszatku bylo zainteresowanie .ale z czasem zaczelam byc ciezkim...
~ewunia
2

dodano: 12 lipca 2007

Profesjonalistka wątek zamknięty Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami, jestem pacjentka Pani doktor od 6...
~ANA45
-

dodano: 13 kwietnia 2010

Lekceważące podejście... wątek zamknięty Do Pani Doktor próbowalam "dostać się" we wrześniu 2007r.... Dzwoniąc w...
~Kasia
1

dodano: 5 września 2009

Strata czasu wątek zamknięty Zapisalam sie do dr T.- M. Oczekiwalam na wizyte okolo 6 m-cy i bardzo załuje...
~Alex
1

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 listopada 2007

PANI DOKTOR I JEJ ŻYCZENIA wątek zamknięty Jak niesamowicie byłam zdziwiona gdy umawiając się na wizyte usłyszałam że...
~schorowana
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 lipca 2009

W odpowiedzi na przeczytane opinie wątek zamknięty Czytajac pozytywne opinie o dr Muczynskiej odnosze wrazenie jakby byly one...
~pacjentka
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 24 listopada 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
74

30

wątków

do góry