Widok
Polcia siedziałaś chyba w rzędzie za nami? :)
myśmy siedzieli w trzecim rzędzie, ale w pierwszym, jeśli chodzi o uczestników.
dziś mi się w miarę podobało, choć jak na razie nie usłyszałam wielu nowych czy odkrywczych rzeczy. modlitwa na koniec była fajna, ale może troszkę zbyt długa, bo chyba niektórym zdarzała się dekoncentracja...
ale generalnie liczę na jutro :)
fajna sprawa z tym listem, mój Narzeczony właśnie tworzy, ja się zaraz zabiorę ;)
dobrej nocy i owocnego dnia jutro Wszystkim życzę, pa :)
myśmy siedzieli w trzecim rzędzie, ale w pierwszym, jeśli chodzi o uczestników.
dziś mi się w miarę podobało, choć jak na razie nie usłyszałam wielu nowych czy odkrywczych rzeczy. modlitwa na koniec była fajna, ale może troszkę zbyt długa, bo chyba niektórym zdarzała się dekoncentracja...
ale generalnie liczę na jutro :)
fajna sprawa z tym listem, mój Narzeczony właśnie tworzy, ja się zaraz zabiorę ;)
dobrej nocy i owocnego dnia jutro Wszystkim życzę, pa :)
ja-dwisia, kochana a skąd ty wiesz że ja to ja? jak mnie poznałaś? bo ja ciebie nie poznałam :( mówiłaś że jesteś niziutka ale dużo tam takich dziewczyn
Mi się dzisiaj bardzo podobało :) wczoraj mniej - ale widzę ogólnie że to jest taki proces trzeba się troszeczkę wyciszyć i to wszystko zaczyna działać i nabiera sensu..........
Mi się dzisiaj bardzo podobało :) wczoraj mniej - ale widzę ogólnie że to jest taki proces trzeba się troszeczkę wyciszyć i to wszystko zaczyna działać i nabiera sensu..........
Polcia napisał(a):
> ja-dwisia, kochana a skąd ty wiesz że ja to ja? jak mnie
> poznałaś? bo ja ciebie nie poznałam :( mówiłaś że jesteś
> niziutka ale dużo tam takich dziewczyn
wiesz Polciu po prostu za nami siedziała para i mówili, że mają ślub 14.08 :)
w pierszej chwili nie skojarzyłam, ale po chwili mi się przypomniało, ze kiedyś o tym pisałyśmy, że masz ślub w czwartek przed naszą sobotą :)
ale niestety nie mam pamięci do twarzy i wczoraj i dziś nie miałam już pojęcia, kto to może być Polcia ;)
>
> Mi się dzisiaj bardzo podobało :) wczoraj mniej - ale widzę
> ogólnie że to jest taki proces trzeba się troszeczkę wyciszyć i
> to wszystko zaczyna działać i nabiera sensu..........
>
zgadzam się!
i generalnie tak sobie dziś myślę, że fajnie było przejść razem przez te nauki, oboje jesteśmy zadowoleni...
pozdrawiam Dziewczyny!
aha - my teraz też jesteśmy na etapie szukania poradnictwa :)
> ja-dwisia, kochana a skąd ty wiesz że ja to ja? jak mnie
> poznałaś? bo ja ciebie nie poznałam :( mówiłaś że jesteś
> niziutka ale dużo tam takich dziewczyn
wiesz Polciu po prostu za nami siedziała para i mówili, że mają ślub 14.08 :)
w pierszej chwili nie skojarzyłam, ale po chwili mi się przypomniało, ze kiedyś o tym pisałyśmy, że masz ślub w czwartek przed naszą sobotą :)
ale niestety nie mam pamięci do twarzy i wczoraj i dziś nie miałam już pojęcia, kto to może być Polcia ;)
>
> Mi się dzisiaj bardzo podobało :) wczoraj mniej - ale widzę
> ogólnie że to jest taki proces trzeba się troszeczkę wyciszyć i
> to wszystko zaczyna działać i nabiera sensu..........
>
zgadzam się!
i generalnie tak sobie dziś myślę, że fajnie było przejść razem przez te nauki, oboje jesteśmy zadowoleni...
pozdrawiam Dziewczyny!
aha - my teraz też jesteśmy na etapie szukania poradnictwa :)