Widok

I że cię nie opuszczę

I że cię nie opuszczę Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: I że cię nie opuszczę.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:(

Zawiodłam się ... po takim zwiastunie spodziewałam się czegoś wiecej. Film był jednak przewidywalny, ciągle czekałam , że wydarzy się coś fajnego, a tu już końcowe napisy. Ogólne przesłanie - dobre i mądre. Ale nie polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Życie pisze scenariusze

Film został zainspirowany prawdziwymi wydarzeniami i nie należy go szufladkować do gatunku komedii romantycznych. Z pozoru wydaje się prosty w odbiorze, ale po zakończonym seansie zmienia się punkt widzenia. Film ma drugie dno, Jest refleksją na temat życia i chwil, które mogą je radykalnie zmienić. Ktoś może powiedzieć, że projekcja jest nudna i przewidywalna. Nie wiem czy tak to można uprościć. Oglądając film przeżywamy dramat bohaterów razem z nimi... To moment, w którym zastanawiamy się nad przewrotnością ludzkiego życia. Zamiast słów banalne i monotonne, użyłabym trudne i skomplikowane.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

;)

Bardzo dobry film polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Film piękny,polecam naprawdę warto!!!!! łzy wzruszenia gwarantowane,oczywiście jak ktos lubi melodramaty!!!! :))
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Straszny film

Dawno tak się nie wynudziłem, film nudny i naciągany, zrobiony pod panienki zjadające masy chipsów. Panowie szczerze odraczam, nie wiem skąd takie oceny, chyba zatrudnieni "opiniodawcy" zostali aktywowani. Szkoda kasy!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

świetny

film świetny, polecam, naprawde warto obejrzeć. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super

Mega!!! uwielbiam ten film dawno tyle nie wypłakałam łez:):):) Channiing swietnie gra:0 uwielbiam go!:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szkoda czasu

Film prosty żeby nie powiedzieć prostacki, historie Wolta Disneya wymagają większego skupienia. Poprawna nowela dla nieszczęśliwie zakochanych nastolatek.

Robin
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Filmy

Śnieżka (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Śnieżka . Przeczytaj o filmie.

The Brutalist | Brutalista (10 odpowiedzi)

Opinie do filmu: The Brutalist | Brutalista . Przeczytaj o filmie.

Nasienie świętej figi (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Nasienie świętej figi . Przeczytaj o filmie.

do góry