Widok
IDEALNA SALA
wiem, wiem, wiem że zapewne po raz setny powtórzę ten sam wątek
ale nie spodziewałam się że tak trudno bedzie mi zabrać się za szukanie sali
dlatego chciałbym skorzystać z waszego doświadczenia
poszukuję sali (nie nowość na tym forum;)
chciałabym aby była I D E A L N A :)
i niedroga :)))
moja wymarzona sala jest elegancka, ma piękne krzesła - porządne a nie metalowe
jest duża i przestronna
najlepiej z pakietem ( nie podobają mi się kafelki)
najlepiej jakby była z ogrodem
w trójmieście bądź najbliższych okolicach
oczywiście z pysznym jedzonkiem
którego podaą duużo (tak aby goście się najedli a ich podniebienia rozsmakowały)
nie chcę płacić więcej niż 150 złoty od osoby
sala ma być naprawdę elegancka - nei na modłe chłopską, wiejską, góralską czy jakąkolwiek inną - 1000% eolegancja (coś jak villa eva ale za niższą cenę ;)
ściany najlepiej kremowe - broń boże różowe
i duże piękne przestronne okna
znacie coś takiego?
:)
ale nie spodziewałam się że tak trudno bedzie mi zabrać się za szukanie sali
dlatego chciałbym skorzystać z waszego doświadczenia
poszukuję sali (nie nowość na tym forum;)
chciałabym aby była I D E A L N A :)
i niedroga :)))
moja wymarzona sala jest elegancka, ma piękne krzesła - porządne a nie metalowe
jest duża i przestronna
najlepiej z pakietem ( nie podobają mi się kafelki)
najlepiej jakby była z ogrodem
w trójmieście bądź najbliższych okolicach
oczywiście z pysznym jedzonkiem
którego podaą duużo (tak aby goście się najedli a ich podniebienia rozsmakowały)
nie chcę płacić więcej niż 150 złoty od osoby
sala ma być naprawdę elegancka - nei na modłe chłopską, wiejską, góralską czy jakąkolwiek inną - 1000% eolegancja (coś jak villa eva ale za niższą cenę ;)
ściany najlepiej kremowe - broń boże różowe
i duże piękne przestronne okna
znacie coś takiego?
:)
w lukullusie nei podobaja mis ie dwie rzeczy
po pierwsze wkurza mnei jak ktos sobie cos dodatkowo nabija - tam sa menu bodajze od 120 zloty za osobe (przy czym to najtansze to bardzo biednei wyglada) z adnotacja (przyt kazdym menu) ze w okresie (bodajze)maj/czerwiec - wrzesien/padziernik kazde menu platne extra 10 zybli za osobe
kurcze no, w wakacje wszystkie produkty sa tansze, wszystkie !!
pomijam fakt ze w sezonei letnim sa tysiace slubow i na pewno i tak beda mieli caly terminarz zajety
ale co tam - jak mozemy sobie nabic wiecej kaski to czemuz nie ?!
:(
druga sprawa to to ze nie lubie smierdziec jedzeniem wychodzac z restauracji - a tam zawsze mi sie to zdarza
(powinni zainwestowac w leprze wentylatory w kuchni czy co)
do tego sala niby i ladna - w sobote bylo weselisko to widazialam przystrojona jak bylismy na obiadku -
i w sumei nowa
przestronna
ale jakby taka niedorobiona - cos w stylu ubogiej elegancji
taka po srodku - ni to elegancka - ni to skromna
po pierwsze wkurza mnei jak ktos sobie cos dodatkowo nabija - tam sa menu bodajze od 120 zloty za osobe (przy czym to najtansze to bardzo biednei wyglada) z adnotacja (przyt kazdym menu) ze w okresie (bodajze)maj/czerwiec - wrzesien/padziernik kazde menu platne extra 10 zybli za osobe
kurcze no, w wakacje wszystkie produkty sa tansze, wszystkie !!
pomijam fakt ze w sezonei letnim sa tysiace slubow i na pewno i tak beda mieli caly terminarz zajety
ale co tam - jak mozemy sobie nabic wiecej kaski to czemuz nie ?!
:(
druga sprawa to to ze nie lubie smierdziec jedzeniem wychodzac z restauracji - a tam zawsze mi sie to zdarza
(powinni zainwestowac w leprze wentylatory w kuchni czy co)
do tego sala niby i ladna - w sobote bylo weselisko to widazialam przystrojona jak bylismy na obiadku -
i w sumei nowa
przestronna
ale jakby taka niedorobiona - cos w stylu ubogiej elegancji
taka po srodku - ni to elegancka - ni to skromna
Hej
Ja Tobie też polecę Bardo:) Szukałam tych samych cech w salach weselnych w Trójmieście co Ty... Jasnych przestronnych wnętrz, najlepiej z wyjściem na taras i trawkę, eleganckich krzeseł i mebli...
Naszukałam się, naczytałam, naoglądałam i kilka razy sfrustowałam, że w Trójmieście nie ma sali dla mnie;) i wróciłam do Bardo (pierwotnie na dalszym miejscu w rankngu z powodu odległości od Gdańska) i jestem bardzo zadowolona!!! Miejsce w 100% do nas pasuje, robi przepiekne wrażenie na każdym, kto je zobaczy. Manager też sprawia wrażenie profesjonalisty i zależy mu na zadowoleniu klienta.
Także podejrzewam, że wrócisz do Bardo;)
Ale dla wyboru wg mie podobne miejsca to Villa Ewa, Villa Uphagena we Wrzeszczu (piękna restauracja, choć składająca się z kilku sal), Hotel Królewski na Starówce wGdańsku (raczej malutki, wąska salka, ale piękny wielki taras z widokiem na Pobrzeże), hotel Bartan w Sobieszewie jest ciekawy z wyglądu.
Miłego szukania:)
Ja Tobie też polecę Bardo:) Szukałam tych samych cech w salach weselnych w Trójmieście co Ty... Jasnych przestronnych wnętrz, najlepiej z wyjściem na taras i trawkę, eleganckich krzeseł i mebli...
Naszukałam się, naczytałam, naoglądałam i kilka razy sfrustowałam, że w Trójmieście nie ma sali dla mnie;) i wróciłam do Bardo (pierwotnie na dalszym miejscu w rankngu z powodu odległości od Gdańska) i jestem bardzo zadowolona!!! Miejsce w 100% do nas pasuje, robi przepiekne wrażenie na każdym, kto je zobaczy. Manager też sprawia wrażenie profesjonalisty i zależy mu na zadowoleniu klienta.
Także podejrzewam, że wrócisz do Bardo;)
Ale dla wyboru wg mie podobne miejsca to Villa Ewa, Villa Uphagena we Wrzeszczu (piękna restauracja, choć składająca się z kilku sal), Hotel Królewski na Starówce wGdańsku (raczej malutki, wąska salka, ale piękny wielki taras z widokiem na Pobrzeże), hotel Bartan w Sobieszewie jest ciekawy z wyglądu.
Miłego szukania:)
Mia
polecam Orchidea w Chwaszczynie - bardzo elegancki lokal, piękne krzesła :) blisko do Gdańska, piękny ogród przed lokalem, na miejscu pokoje do wynajęcia i to niedrogo. Wszystko super! Cena w 2006 140/osoba. Ale trzeba się spieszyć z rezerwacją, bo lokal jest bardzo oblegany :)
Suwaczek trzeba ustawić w Mój profil/Edytuj profil/Podpis -> wklejasz link do suwaczka :)
polecam Orchidea w Chwaszczynie - bardzo elegancki lokal, piękne krzesła :) blisko do Gdańska, piękny ogród przed lokalem, na miejscu pokoje do wynajęcia i to niedrogo. Wszystko super! Cena w 2006 140/osoba. Ale trzeba się spieszyć z rezerwacją, bo lokal jest bardzo oblegany :)
Suwaczek trzeba ustawić w Mój profil/Edytuj profil/Podpis -> wklejasz link do suwaczka :)