Widok

INICJATYWA NR 6

Nieprawdą jest jakoby odnowiona i odrodzona PZPR jedynie krytykowała a nie zauważała pozytywnych zmian systemowych. Zauważamy pozytywne zmiany!!! Jedną z nich jest powstanie agencji towarzyskich. Stwierdzamy jednak, że są one jednak za drogie. Apelujemy o wprowadzenie cen urzędowych i obniżenie ich tak, aby stały się one ogólnodostępne dla ludu miast i wsi.

Należy też rozważyć znacjonalizowanie burdeli i przeznaczenie ich dochodów na Służbę Zdrowia

za politbiuro PZPR

towarzysz Lechu & towarzysz Klodzio
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no dobra

ale jak sie wyczolgasz do lasu i zobaczsz sfore to pozdrow ode mnie CB.
ja jeszcze sie trzymam !

Tocio !

juz lulac, stary, haaalo !
stoczniowiec przegral ? kurcze to pech ! ale jeszcze istnieje, a to juz cos !
ja ma tu enigme od sternika i niby wiem, o co mu chodzi ale to jak z ojcem, a o tym nie mowmy !
postanowilem wiec jak prawdziwy facet spojrzec kuflowi raz po raz na dno i flirtowac ostro jak na ostrzu zyletki, bez poniesienia wyobraznia.
a propos stukam z publiczego.
jestes jeszcze ?

Melduję posłusznie panie poruczniku.....

Otóż melduję posłusznie panie poruczniku, ... hik... że nie zdemolowałem miasta...hik... choć chodziło mi to po głowie....hik...aleeee siem powstrzymałem.....no.....dobra noc i pszepłaszam........

Hik ! Ojej....

Wracam sobie na kwadrat...troszku nałykany...ale...że tak powiem wypoczęty....po rozmowach z kolegami....co to się dzieje? wszyscy tylko o dzieciach i o małżeństwie.....ale? no tak a ja? chyba się troszkę zagubiłem....jutro sobota, o przepraszam juz dzis sosbota, może się wybiorędo lasu albo coś? Spokojnych snów.....Stoczniowiec przegrał mecz :(

Hej Wiara !

tez postanowilem weekend choc mam urlop. pije piwko razem z Wami. Skol !

...

mój weekend już się kończy
jutro do pracy
więc powolutku wyhamowuję...
siedzę z watahą w kuchni
i głaszczę po kolei każdego psa
to mnie niezwykle uspokaja

a Wam życzę miłego wieczoru
i najbliższych dni
nie demolujcie miasta za bardzo ;)

koniec tygodnia....ufffff.

Czas uderzyć na miasto.....i odpocząć przy browarku i peciku....pozdrowienia dla wszystkich......nadchodzi spokojny wieczór....na zdrowie....

Kasia

zalecam zatankowac w solarium bo wkrotce na NASZA "kasia" zawita (kasia ta od kasacji). a pani przed mapa powie ze winne sa usa i kyoto.

u mnie

to nawet coś tak jakby wiosną pachnie.
wdychając powietrze z zamkniętymi oczami
dałoby radę całkiem nieźle powizualizować
w temacie wiosennych roztopów.
niestety to miraż.
ale pogoda akurat na spacer ze sforą :)

a zimy dalej niet....

więc możeby tak.......

bumtarara bumtarara

robi się groźnie.....zaraz interweniuje moderator....

Szewc wr....

Jestem wściekła!!! Chciałam przestrzec wszystkich przed szewcem na ul. Aldony 5 w Gdańsku Wrzeszczu !!!!!!! Ta baba zniszczyła mi i mojej siostrze 3 pary Martensów. Nie chce oddać pieniędzy za naprawę i nie poczuwa się do odpowiedzialności. Miała dokonać małej naprawy a dokonała wielkich zniszczeń naszywajac jakieś łaty???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w miejscach gdzie ich nie potrzeba. Skandal! Sprawa skończy się w sądzie. Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!

...

trafiłam w końcu do tego antykwariatu obok larssona, o którym wspominałeś.dość szczególne jest to miejsce.powiedziałabym, że wywołuje skrajne emocje.po wejściu na chwilę straciłam kontakt wzrokowy z otoczeniem.myślałam, że zaparowały mi okulary, okazało się jednak, że sprzedawcy to nałogowi palacze...i nie tylko.nie mogłam się doliczyć tych pracowników.wyszło mi około (?) czterech osób, w tym jedna trzeźwa (!).pani, całkiem miła zresztą, o wokalu starym jak umiejętność destylowania alkoholu, na wstępie zakomunikowała mi, że jak najbardziej, istnieje możliwość negocjacji cen.dzięki temu leży tu po mojej lewej stronie tom poezji gałczyńskiego (którego kupuję średnio raz w roku, gdyż jest to jedyny, notorycznie przeze mnie gubiony i przez to najczęściej kupowany autor).klimat żywcem przeniesiony z dolnego wrzeszcza, bardzo realistycznie podparty soczystym, mocno niecenzuralnym słownictwem i zardzewiałą barwą głosów.do tego jakieś przebiegające dzieci, wykrzykujące informację w stylu:"przekaż józi(stasi, zosi...czy jakoś tak), żeby kupiła proszek do prania!!!" i chłopak, który wpadł na zupę(?)nie pytaj, nie wiem.ale fakt, książek dużo i pachną tak, jak lubię.ta piwnica pęka w szwach.jeśli komuś nie przeszkadza mała kubatura wolnej od książek przestrzeni, powietrze zatrute rakotwórczymi dymami z "mocnych" czy "klubowych", nabombana albo skacowana (zapewne zależy to od pory dnia), kwieciście kląca w dolnowrzeszczańskim stylu załoga, to antykwariat jest ok.
astmatykom i alergikom jednak odradzam.NATOMIAST ja tam pewno jeszcze nie raz zajrzę, bo klimat jest jedyny w swoim rodzaju.

crawl66 z googlebota

milczenie jest srebrem ;)

pablo

co tyu duzo ówic w tym gdańsku panuje nieporządek

Shaigan, 525-2, CB

Shaigan, Happy Birthday to you ! :) :) :)
525-2 zycze szybkiego reunion z lapciem.
CB, SKOL !

Ssss

ojejek, szkoda samochodu !
W naszym klubie sportowym jeden dzieciak kiedys juz nie pozwolil sobie na szykany trenera. Po ktoryms szykancu wykorzystal sposobnosc, gdy trener odwrocil sie do nas plecami i wystawil tylek.
But trafil go dokladnie w dzwony.
Trener cierpial od wtedy na amnezje !
Prosi sie o wstrzemiezliwosc w okazywaniu zgorszenia, to tu nie na miejscu ;)

hihihi

Oburzony Rodzic

Jest jak jest. Niesprawiedliwosci czesc druga ;)
Pamietaj ze jesli pozostawisz dziecko bez Twoich plecow, to bedzie one szykanowane, nie Ty.
Moja rada wejdz w struktury i udzielaj sie w formie, ktora bedzie zaakceptowana, a czasem bedzie okazja wyprostowac system.
Zawsze pamietaj, teraz zyjesz w conajmniej polowie dla swego dziecka.

Z cyklu "okruchy życia"

Za górami, za lasami w pewnym LO był sobie raz Pan Profesor. Oprócz mnóstwa innych zalet, Pana Profesora charakteryzowała niezwykła dbałość o gruntowne wykształcenie uczniów. Z tego to powodu mało kto miał szansę zdać nauczany przez niego przedmiot, matematykę, bez udzielanych przez Pana Profesora (oczywiście płatnych) korepetycji. No, ale coż miał biedak zrobić, kiedy z roku na rok trafiał na tak mało zdolnych uczniów. Wdzięczność uczniów za tak szczodrze okazywaną troskę nie miała granic... i objawiała się w różnych niespodziewanych sytuacjach, jak to na przykład, kiedy Pan Profesor zajechał przed szkołę pięknym nowym samochodem, nieznani (oczywiście przez skromność) wielbiciele udekorowali go pięknie wygrawerowanym w lakierze napisem "Dar Młodzieży"...

shaigan

no to podziękuj rodzicom
w dzień urodzin NATOMIAST zawsze daję mamie kwiatki

Inne tematy z forum Hydepark

Portale randkowe (6 odpowiedzi)

Hej. Co o nich sądzicie? Czy poznaliście kogoś w ten sposób?

Najlepszy broker forex w Trójmieście (16 odpowiedzi)

Jak w temacie. Czy ogólnie ma znaczenie gdzie broker ma siedzibę? Z tego co widzę, to wszystkie...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

do góry