Widok

INTERNET W PLAY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Rozumiem w Sylwestra/przeciążenie sieci/ ale wczoraj, powolny że można nerwy stracic. Pomyślałam że w poniedziałek będzie lepiej. Żadnej poprawy.Cisną mi się na klawiaturę niecenzuralne słowa....
Czy ktoś ma podobnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam play i ani wczoraj ani dzis nie miałam żadnych problemów !! Wiec nie rozumiem moze masz cos z kompem nie tak
ja mialam problemy z internetem w play, ale zainstalowanie systemu od nowa na kompie rozwiazalo problem :-)
image
Może masz limit wyczerpany bo potem zwalnia ja tak miałam.
image
ja tez mam w play i nie mam problemu
image
Ja tez mam w play ,ale mialam problem jak korzystalam z ich modemu ,jedno wielkie g.....reklamowany chyba juz z 5 razy wymieniany na nowy ,chodzi zaledwnie kilka dni i pada ...Wiec swoj telefon uzywam jako modem i jest ok :)
Ja też mam w play i chodzi normalnie. Jak już ktoś wyżej pisał może poprostu limit Ci się skończył (ale powiadamiają o tym sms-em).
Zdarza mi się że "chodzi" dużo wolniej, wtedy wyłączam komp i w łącze się jeszcze raz- zazwyczaj pomaga:)
Ja miałam Play i na Morenie jednostka "G" nie ma zasięgu :/ Porażka bez komentarza :(
image
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okazało się, że faktycnie miałam limit wyczerpany . Dziękuję za podpowiedzi ;-))
miało byc ;faktycznie;
Blondyna...
...w wieku 70-ciu lat, ona jest zadziwiająco kumata ;-))

Inne tematy z forum Oliwa

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry