Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
wszystko świetnie wątek zamknięty kupiłam nowe auto i jest boskie takie jak chciałam - szczerze wszystkim...
~nina
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 lutego 2012

Polecam wątek zamknięty Auto było serwisowane - na czas, koszt zgodny z ustalonym.
~Peugeot
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 stycznia 2011

Serwis super! wątek zamknięty Serwis super! W trakcie wakacji z rodziną nad morzem serwis Intervapo...
~Mirosław
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 15 września 2010

Tak powinno być wszędzie wątek zamknięty Miałam okazję porozmawiać z panami handlowcami w niedzielne południe na...
~Maria J.
-

dodano: 7 września 2010

MOJE NOWE 3008 wątek zamknięty SPRZEDAŻ SUPER !!! NOWE 3008 JUZ W GARAŻU, PAN ROBERT Z DZIAŁU HANDLOWEGO...
~bryk
-

dodano: 12 lipca 2010

Zero zainteresowania klientem. wątek zamknięty Ja wydzwaniałem w sprawie auta a nie sprzedający kierownik - to było chore -...
~john90
-

dodano: 30 maja 2010

Serwis rewelacyjny, wątek zamknięty Nie zgadzam się z opinią poprzednika. Szukałem warsztatu ze swoją 307 z...
~Jacek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 listopada 2008

SALON OK, SERWIS NIESTETY NIE wątek zamknięty SAMOCHODY TAM SIE KUPUJE BARDZO MIŁO NA BARDZO ATRAKCYJNYCH WARUNKACH. SERWIS...
~AREK
-

dodano: 30 czerwca 2008

ROBIENIE NA SZARO wątek zamknięty JEŚLI CHODZI O NAPRAWY PŁATNE TO INTERWAPO JEST FIRMĄ OKROPNIE DROGĄ...
~ANDRZEJ KALINI
-

dodano: 27 marca 2008

DOBRY Z MINUSEM... wątek zamknięty Sprzedaż, miło szybko i przyjemnie. Jeden minus, ale to trochę moja wina....
~SS
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 5 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry