Widok
IV komisariat Policji Nowy Port
Profesionalizm przygniatający do ziemii...Poszedełem zglosić wyłudzenie danych,gdzie na trojmiasto.pl kilka dni temu pokazała się oferta "tajemniczego klienta"z firmy Sales Force sp. z o.o.,okazało się to oszustwem mającym nacelu wyłudzenie danych.Zgałaszam to na "milicję"czy jak tam ich zwac,by uniknąć ewentualnych konsekwencji posłużenia się moimi danymi,a tu
1.Nie przyjeli żadnego zgłoszenia,wyganiając mnie z posterunku
2.Zostałem obrażony przez "pseudo funkcjonariuszynę" że mam pusty łeb
:) juz teraz wiem, że te miejsca omijać trzeba szerokim łukiem, najgorsze że nie nagrałem rozmowy z posterunku i moge z tym zrobic tyle samo co z wyłudzeniem danych osobowych. Zyję pare latek na tym świecie i nigdy nie zdażyło się tak by owa instytucja mi pomogła.Nawet gdy skradziono mi telefon i złodziej wykonywał z mojego telefonu połączenia na różne numery, nie udało się znaleźć ani telefonu ani złodzieja haha coż za efektywność działań...
Po dzisiejszej obrazie mnie już wiem,że 95% to osoby niepełnosprytne i to one potrzebują pomocy,a nie my-społeczeństwo
1.Nie przyjeli żadnego zgłoszenia,wyganiając mnie z posterunku
2.Zostałem obrażony przez "pseudo funkcjonariuszynę" że mam pusty łeb
:) juz teraz wiem, że te miejsca omijać trzeba szerokim łukiem, najgorsze że nie nagrałem rozmowy z posterunku i moge z tym zrobic tyle samo co z wyłudzeniem danych osobowych. Zyję pare latek na tym świecie i nigdy nie zdażyło się tak by owa instytucja mi pomogła.Nawet gdy skradziono mi telefon i złodziej wykonywał z mojego telefonu połączenia na różne numery, nie udało się znaleźć ani telefonu ani złodzieja haha coż za efektywność działań...
Po dzisiejszej obrazie mnie już wiem,że 95% to osoby niepełnosprytne i to one potrzebują pomocy,a nie my-społeczeństwo
Tak, bo jak ktoś sobie bezzwrotnie pożyczy telefonik wbrew woli właściciela to natychmiast całe W11 wkracza do akcji i zaczyna szukać złodzieja, detektywi rozpytują sąsiadów i sprawdzany jest monitoring na całym pomorzu... :-)
Na czym dokładnie miało polegać wyłudzenie danych? Poniosłeś w związku z tym wyłudzeniem jakąś szkodę?
Na czym dokładnie miało polegać wyłudzenie danych? Poniosłeś w związku z tym wyłudzeniem jakąś szkodę?