Widok

Ian Stuart Donaldson

Co do studia wszystko jest jak najbardziej wporządku obsługa ceny itd. Tylko problem tkwi w tym co v chce się mieć wytatuowane i tu już zaczyna się kaplica jednym słowem chciałem na szyii wytatuować sobię Gape niemiecką z symbolem hitlerjugent oraz napisem Meine Ehre Heisst Treue i zaczynająa się schody chociaż jako jedyny w Trójmieście oficjalny i nie kryjący się neofaszysta mając 18 sfastyk w tym herb Gdańska gdzie zamiast krzyży są swastyki i na samym srodku z tyłu głowy problemem okazuję się gapa niemiecki język w którym są moje przedramiona symbole ss waffen ss nie spprawiają nikomu zawrotu głowy koszulka terror machine nie dostępna w polsce z powodu wizerunku Rudolfa Hessa nikt nic nie mówi nawet sprawy sądowej nie miałem wiec w czym jest problem nie mam najmiejszego pojęcia i wręcz przeciwnie mam olbżymi żal nie w żadnym wyppadku do tatuatora tylko do prawa tego kraju który godzi sie na obrady ksenetu w POLSCEdopuszcza marsze pederastów i homoseksualistom udziela ślubu trazwestyci są w ppartiach politycznych a jak człowiek sam na własńom odpowiedzialność chce gapę to nie morzna jednym słowem banda horych ustawodawców jak mówiłem studio jest bardzo eleganckie i O.K.
Moja ocena
obsługa: 5

oferta: 4

jakość usług: 5

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 5

4.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Żaden normalny, szanujący się tatuator nie zrobiłby ci czegoś, czego oczekiwałeś. Ogromne brawa dla chłopaków, że odprawili cię z kwitkiem.
Osoby twojego pokroju powinno trzymać się w zakładach zamkniętych, gdybyś urodził się za czasów twojego autorytetu już dawno gnił byś w rowie i nawet nie miałbyś sposobności machać prawą rączką.
Plus polecam udać się do szkoły podstawowej i przestudiować powtórnie podręcznik od historii i przede wszystkim od POLSKIEGO, bo opanowanie ojczystego języka z tego co widzę sprawia ci trudność.
Posiedź trochę nad książkami, może przybędzie ci trochę rozumu, 88 punktami IQ i swastyką na czole nikomu nie zaimponujesz.
Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
to sierp i młot, che i inne można nosić, a swastyki to już nie ?

Eh ta poprawność polityczna.

Oba systemy to śmierć, ale gdzie jest sprawiedliwość ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
idz sie leczyc
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry