STONEHEADS

Studia tatuaży Makijaż permanentny

Gdańsk, Chlebnicka 43/44

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Kati - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona. Efekt super, a usługa higieniczne, sprawnie, fachowo.
~Kati
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 października 2019

Kolczykowanie wątek zamknięty Tomek jest fachowcem od piercingu . Jego podejście do człowieka, niezależnie...
abramag39
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 sierpnia 2018

Dobra obsluga wątek zamknięty Podobalo mi sie ale jak na to że to nie jest pierwsze studio w ktorym bylam...
~Karolina
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 21 sierpnia 2017

Rafał wątek zamknięty Byłem w Stoneheadzie wsześniej już dwa razy, Teraz spędziłem dwa długie dni w...
~Rafał
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 27 lipca 2017

super wątek zamknięty Miesiac temu robilam u Chłopaków kolczyk- niemal bezboleśnie, szybko sie...
~Hanka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 września 2016

Alex taatoo wątek zamknięty Super robota jestem bardzo zadowolona z Alexa pracy,mąż już drugi rok robi...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 lipca 2016

Kok...Polecam wątek zamknięty Witam wszystkich tatuowałem się wczoraj u Mateusza w Stoneheads naprawdę...
~Grzesiek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 października 2015

Ian Stuart Donaldson wątek zamknięty Co do studia wszystko jest jak najbardziej wporządku obsługa ceny itd. Tylko...
~Meine Ehre Heisst Treue
3

dodano: 9 maja 2014

Alex jest mistrzem :) wątek zamknięty Studio czyste i zadbane. Alex to prawdziwy profesjonalista - ma wielki...
~Agnieszka
-

dodano: 23 lipca 2015

Jedyne słuszne Studio! wątek zamknięty Klientem studia jestem już od ponad 2 lat; tatuaż i piercing chwalę i polecam...
~Narcyz
-

dodano: 2 czerwca 2015

:) wątek zamknięty Jestem zadowolona z rysunku na mym ciele :). Mila obsluga, szybko ladnie...
~Monika
-

dodano: 20 maja 2015

mistrzowie! wątek zamknięty Serdecznie polecam! Obsługa miła, bezproblemowo:) Pan Alex profesjonalny i...
~Kamila
-

dodano: 7 kwietnia 2015

Tatuaż wątek zamknięty Świetna obsługa i utalentowany tatuator. Sebastian zrobił niesamowity tatuaż....
~Piotr
-

dodano: 14 marca 2015

Polecam!!!! wątek zamknięty jestem bardzo zadowolona wszystko przebiegło po mojej myśli Sebastian zrobił...
~Kasia-portret psa
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 maja 2014

Piercing wątek zamknięty Jestem jak najbardziej zadowolona. Wszystko sterylnie, bardzo miła...
~Am
-

dodano: 6 maja 2014

Tattoo wątek zamknięty Jestem Mega zadowolona zarowno z roboty jak i personelu ;-) :-P Wojtek stanal...
~Margo
-

dodano: 18 kwietnia 2014

super wątek zamknięty W połowie marca robiłam tatuaż na prawym przedramieniu u Sebastiana. Chłopak...
~Marta
-

dodano: 11 kwietnia 2014

tatuaż wątek zamknięty profesjonalna robota , super podejście do klienta. Efekt pracy Sebastiana ,...
~Michał
-

dodano: 24 marca 2014

Gorąco polecam ten salon !!!! wątek zamknięty szybko, czysto, bardzo sympatycznie i z klimatem :) profesjonalna robota w...
~Darek
-

dodano: 23 stycznia 2014

Piercing! wątek zamknięty Miałam robione tam 4 kolczyki. I z każdego jestem bardzo zadowolona, noszą...
~Dominika P
-

dodano: 24 listopada 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
59

51

wątków

do góry