Ideal-Dent

Stomatolodzy Ortodonci Protetycy

Gdynia, Stefana Batorego 23/2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
godne polecenia wątek zamknięty Niedawno zakończyłam dosyć duże leczenie u dr Joanny. Bardzo miła Pani, która...
~Natka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 października 2017

Pina - opinia wątek zamknięty Polecam gabinet Ideal-Dent .Perfekcyjnie wykonany zabieg(usuwanie kamienia...
~Pina
5

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 maja 2012

zadowolony wątek zamknięty Właśnie zakończyłem leczenie ortodontyczne w tym gabinecie. Jestem...
~Przemek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 maja 2016

Leczenie wątek zamknięty Profesjonalne podejście, bezbolesne leczenie, bardzo miła atmosfera, o którą...
~Gosia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 18 listopada 2015

Zadowolony pacjent-polecam! wątek zamknięty Wybrałem Ideal-Dent ze względu na bliskość, mieszkam w Gdyni i przystępność...
~Krzysztof
-

dodano: 9 marca 2015

Mój stomatolog wątek zamknięty Od kilku miesięcy systematycznie robię sobie porządek z zębami. Trafiłam do...
~Irmina
-

dodano: 5 stycznia 2015

świetny stomatolog wątek zamknięty Jestem stałą pacjentką Doktora Ruteckiego. Usunęłam u niego już 3...
~Ewa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2014

generalnie OK wątek zamknięty Jak dla mnie było całkiem spoko. Oprócz faktu iż czekałem ekstra 15 minut w...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2014

.... wątek zamknięty Gabient i obsługa ok. Niestety nie zastosowano znieczulenia mimo ze to teraz...
~Hania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 grudnia 2013

bbc - opinia wątek zamknięty Polecam! Bardzo miło, bezboleśnie i solidnie. Dawno nikt nie zrobił mi tak...
~bbc
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 26 stycznia 2012

szczerze polecam!!! wątek zamknięty Bardzo polecam ten gabinet. Pani doktor Kasia jest cudowna! wizyta...
~pacjent M
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 sierpnia 2011

pani Hanna Zagalska jest super lekarzem wątek zamknięty pani Hanna Zagalska jest super lekarzem stomatologiem polecam serdecznie...
~karolina
-

dodano: 25 czerwca 2011

Wybielanie Zębów wątek zamknięty Tydzień temu skorzystałam z promocji na wybielanie zębów. Jestem zadowolona z...
~Izabela
-

dodano: 7 lutego 2011

Sprostowanie wątek zamknięty Gabinety Stomatologiczne Ideal-Dent nie współpracują z Panią doktor Renatą...
~biuro@ideal-dent.pl
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 grudnia 2010

fachowa i miła obsługa wątek zamknięty szybko w miare tanio i bez boleśnie pani doktor i jej asystentka bardzo...
~mw
-

dodano: 22 listopada 2010

Miła i fachowa obsługa wątek zamknięty Miałem mojego stałego dentystę, ale ten gabinet poleciła mi koleżanka z...
~Maciej
-

dodano: 16 października 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry