Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ideale- idalnie wątek zamknięty Fantastyczna i profesjonalna obsługa. Bardzo miłe panie, których...
~KK
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 października 2014

Masaż wątek zamknięty Masażystka posiada wysokie kwalifikacje i indywidualne podejście. Otrzymałem...
~Szymon
-

dodano: 17 października 2014

Doskonała atmosfera i pełen profesjonalizm wątek zamknięty Serdecznie polecam wszystkim Paniom starszym jak i młodszym. Salon jest...
~Dorota
-

dodano: 16 października 2014

najlepsze rzesy i super salon wątek zamknięty Do salonu trafilam z polecenia. Mialam przedluzane rzeski przez sympatyczna...
~Anna
-

Gość - opinia wątek zamknięty Profesjonalna, kompletna, pomocna, sympatyczna i miła obsługa. Bardzo polecam.
~Gość
-

PROFESJONALIZM W KAŻDYYM CALU!!!! wątek zamknięty Profesjonalizm w każdym calu! Serdecznie polecam SALON IDEALE - nie tylko ze...
~Marzena
-

dodano: 14 października 2014

Wspaniała i profesjonalna obsługa!! wątek zamknięty Do salonu IDEALE trafiłam przez przypadek po tym jak zobaczyłam stronę na...
~Bardzo zadowolona Anna
-

super manicurzystka wątek zamknięty Nie zgadzam się z Panią jak się sama nazwała "odradzającą" od dłuższego czasu...
~Karolina
-

Pani manikiurzystka- makabra! wątek zamknięty Szkolenia z 2007 roku,czyli przez 7 lat 0 nowości, Pani nawet nie potrafi...
~odradzająca
-

dodano: 2 października 2014

Bardzo zadowoleni klienci :) wątek zamknięty Jakiś czas temu odwiedziliśmy z chłopakiem salon Ideale w celu zakupu...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2014

Cudów nie ma ale jest Focus Rf3D! POLECAM WSZYSTKIM! wątek zamknięty Witam gości forum ! Zakupiłam pakiet 10-ciu zabiegów Focus RF ponieważ tylu...
AgnieszkaMalinowska
-

dodano: 9 lutego 2014

Polecam wątek zamknięty Przyjemny wystrój, relaksująca muzyka. Peeling i masaż wykonane...
~klientka
-

dodano: 11 stycznia 2014

relax, odprężenie, profesjonalizm, najwyższa jakość usługi wątek zamknięty Ciągły stres spowodowany szybkością życia powodował, że byłam na codzień...
~Katarzyna Maria Viktoria
-

dodano: 19 grudnia 2013

Chwila Zapomnienia wątek zamknięty Wizyta w salonie Ideale była jedną z najwspanialszych chwil jakie mnie...
~Katarzyna
-

dodano: 18 grudnia 2013

Polecam wątek zamknięty wiem, że salony potrzbują opinii w interenecie, dlatego piszę:) właśnie...
~Ewa
-

dodano: 11 września 2013

Relaks na piątkę ! wątek zamknięty Skorzystałam w Salonie Ideale z masażu objętym promocją z Grupera. Pani,...
~zadowolona
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 9 października 2012

Niezapomniany pobyt w salonie IDEALE wątek zamknięty Wspaniałe chwile relaksu przeżyłam w pięknym i urządzonym w dyskretnym stylu...
~Violetta
-

dodano: 11 września 2012

ewa.rogo - opinia wątek zamknięty Już po pierwszej wizycie w salonie IDEALE wiedziałam, że to jest to, czego...
~ewa.rogo
-

dodano: 6 września 2012

Depilacja wątek zamknięty Do Ideale chodzę od kilku miesięcy na depilację pastą cukrową. Piękny...
~Asia
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2011

zabiegi wątek zamknięty Korzystałam czterokrotnie z zabiegów Focus rf+ i nawilżania cery po zimie,...
~Zadowolona klientka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 20 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

35

wątków

do góry