Widok
Ifka
Nie generalizowalbym (kazdy facet itepe ;-)))
Poza tym jest duza przepasc doswiadczenia i umiejetnosci miedzy poznaniem Waszych cial a Waszych umyslow (to drugie chyba nikomu sie nie udalo jeszcze ;-).
A jeszcze kwestie typu "bo kazda kobieta ma wiele twarzy" itp. ;)
I prosze mi tu nie poddawac propozycjom 'seksmisyjnych' watkow hihi
Poza tym jest duza przepasc doswiadczenia i umiejetnosci miedzy poznaniem Waszych cial a Waszych umyslow (to drugie chyba nikomu sie nie udalo jeszcze ;-).
A jeszcze kwestie typu "bo kazda kobieta ma wiele twarzy" itp. ;)
I prosze mi tu nie poddawac propozycjom 'seksmisyjnych' watkow hihi
Ifciu
I kto tu ma fantazje :))))) i to jakie ! .A co wtedy bedzie z NAMI ......... Hmm , pewnie też sobie Coś zaprogramujemy
i wtedy dopiero będzie (jak piszesz ) mrrrrrr :)))
Puki co trzeba się "nacieszyć" (ładnie napisałem co) tym co mamy , zanim "seksmisja" nastąpi ..
Hm hm .... Księga --- a zaryzykowałabyś jakies pytanie z którejś ze stron ???
i wtedy dopiero będzie (jak piszesz ) mrrrrrr :)))
Puki co trzeba się "nacieszyć" (ładnie napisałem co) tym co mamy , zanim "seksmisja" nastąpi ..
Hm hm .... Księga --- a zaryzykowałabyś jakies pytanie z którejś ze stron ???
Temacik
o przesądach. Czy jest ktoś kto absolutnie nie wierzy w przesądy? Ostatnio byłam świadkiem pewnego zdarzenia. Na chodniku nieco z boku siedział piękny czarny kot. Jakaś kobiecina dostrzegła go w oddali i kierując się zapewne przesądem chciała zdążyć przed kotem by nie przebiegł jej drogi. Truchtem (co przy jej tuszy był raczej biegiem wyczynowym) chciała minąć kotka, ale nogi jej się poplątały i rymnęła tuż przed kotem. Spłoszony zwierzak przeskoczył na drugą stronę (choć zapewne wcześniej nie zamierzał tego uczynić leżąc zwiniety w kłębek). NO I CO ZA PECH!!!