Widok

Igrzyska śmierci

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Igrzyska śmierci.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Igrzyska śmierci

Przeczytaj o filmie.

polecam

Film naprawdę super. Obejrzałam i postanowiłam przeczytać książkę.
Wciągnęło mnie na maxxa ! Czytać ostatnią część trylogii i jest mega wciągające.
Film był również bardzo, bardzo fajny i polecam każdemu, a nie tylko młodzieży ;)

Moim zdaniem film był fajny.
A ty "Waldi" jeżeli uważasz że takie filmy są dla młodzieży trzeba było sobie iść na coś dla dorosłych. Są filmy dostosowane do różnych grup wiekowych, więc każdy może obejrzeć co mu odpowiada.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam

Polecam film był super. Właśnie zaczynam czytać książkę i jeszcze raz polecam;-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

NAJLEPSZY FILM ŚWIATA!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nic nowego

Średniej jakości rozrywka dla młodzieży. Bez: klimatu i emocji. Szkoda, że reżyser tak mało uwagi poświęcił zagadnieniu manipulacji mediami.
Jak dla mnie nie ma tragedii, ale to za mało .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

świetne

film jest cudowny i bardzo wzruszający . rzeczywiście jest bardziej dla nastolatków i pewnie dlatego tak mi się podobał . ; )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

film tragedia dla 15to latków

Po prostu masakra kto to wrzucił do kin !!! najgorsze badziewie na jakim byłem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Uzupełnienie Książki

Polecam wszystkim fanom książek Susan Collins. Film za rączkę prowadzi widza przez wszystkie najważniejsze wydarzenia, ale pozostawia wiele niedomówień bez których świat Panem i fabuła może wiele tracić.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam!

Film super! Polecam wszystkim, nawet wymagającym.
Świetna, chociaż i nie nowa, idea na temat relacji człowiek-rząd, manipulacja ludzmi i t.d.
Dobra realizacja i dużo emocji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fajny

Dobry film, lekko przewidywalny , ale dobry. Trzyma w napięciu. Niektóre sceny są cudowne . Pozdrawiam i zachęcam, :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

2,5 h straty czasu

Banalny scenariusz , średniej klasy efekty , lubie fantazy i SF ale ten film mnie zdołował. Czym się zachwycają amerykanie nie wiem chyba ich poziom percepcji filmowej drastycznie spadł. Nie polecam . Pomijam fakty że tytułpowinien brzmieć Igrzyska Głodu ale wtedy to nikt by na to nie poszedł
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

mi się podobał ;-)

Dobry film. Od początku do końca trzyma w napięciu. Świetna muzyka, a Jennifer Lawrance po prostu fenomenalna ;-) Uważam,że warto obejrzeć ten film .
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kto ocenia filmy ?

Coraz częściej mam wrażenie, że o ocenie decyduje budżet wydany na reklamę a nie fabuła filmu. Moim zdaniem ocena jest bardzo mocno zawyżona.

bylam ...

jak dla mnie film zobrazowal w duzej/wiekszej mierze ksiazke. ksiazka interesujaca lekko sie czyta i trzyma w niepewnosci. nie ma az tak duzej przepasci miedzy naszym rzeczywistym swiatem a zachowaniem ludzi w tym filmie. ukazana skrajna bieda i bogactwo(zepsuci ludzie, ktorych bawi krzywda biednych). z kazdego filmu mozna wysnuc jakies wnioski... w kazdym razie ja polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film świetny. Chętnie jeszcze raz go obejrzę. Polecam wszystkim.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Akcja i Sci - Fi - to chyba pomylona kategoria

Jak liczysz na film akcji to nie idz..

kolejna bajeczka typu saga zmierzch

ogólnie film smieszny:D w niektórych momentach mnie rozbawił do łez:D
Polecam szczególnie osobom, które czytały sagę:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4

Film, a książka.

Jestem wielką fanką książek z tej serii, więc nie jestem w stanie do końca obiektywnie ocenić filmu. Pognałam na premierę, jak dzika, żeby się przekonać jak twórcy zinterpretowali całość. Po obejrzeniu beznadziejnych zwiastunów nie spodziewałam się czegoś wielkiego, ale jestem bardzo mile zaskoczona. Efekty spektakularne. Udźwiękowienie znośne, a muzyka niestety słaba, ale obraz wszystko mi wynagrodził. Również tym, którzy nie czytali książek serdecznie polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

Igrzyska śmierci

Przeczytaj o filmie.
do góry