Widok

Ile kosztuje nowy uśmiech?

Opinie do artykułu: Ile kosztuje nowy uśmiech?.

Do niedawna hollywoodzki uśmiech można było osiągnąć za pomocą aparatów ortodontycznych, które choć poprawiały zgryz, nie zmieniały kształtu zębów czy ich koloru. Teraz w tym celu stosuje się najczęściej licówki. U kogo sprawdzają się najlepiej i ile trzeba zainwestować w nowy uśmiech?Licówki to rodzaj płytek przyklejanych do zęba, wykonanych najczęściej z porcelany lub kompozytu. - Często tłumaczymy pacjentom, że nakłada się je na podobnej zasadzie jak tipsy na paznokcie - mówi lekarz ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wyrwać dolną ósemkę

najlepiej tutaj, bardzo fachowo i konkretnie super chirurg http://swedentpolska.com/stomatolog-gdynia-cennik/

profesjonalne wybielanie nie musi być kosztować 20 000

Profesjonalne wybielanie, skuteczne i nie bolesne(np metodą beyond może boleć ze wzgledu na bardzo wysokie stężenie substancji czynnej czyli wybielającej bo aż 36% gdzie normy dopuszczają tylko 6%!!!) nie musi być aż tak drogie jak piszą tutaj w opiniach. NA rynku jest dostępna nowoczesna metoda wybielania zoom white w dobrych gabinetach tzn w takich gdzie naprawdę troszczą się o pacjenta. Moja żona korzystała w tym gabinecie z usług w tym gabinecie http://swedentpolska.com/wybielanie-zebow/ i była bardziej niż zadowolona.

gdzi taki stomatolog dobry i ekonomiczny

Ten komentarz powinien być chyba w dziale - biedacy

Jak to kogo... kogoś kto żyje na poziomie a nie bieduje...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego to takie drogie to nie drogie tylko TY nie potrafisz zarobić..

Nie.... dla ludzi, którzy szanują siebie i swoje życie. Dla ludzi, którzy nie chcą żyć biednie i egzystować... dla ludzi, którzy coś robią w życiu prócz narzekania jak to jest źle... dla ludzi, którzy nie oddają jakości swojego życia kasie chorych... dla ludzi, którzy się cenią a nie robią za 5 zł/h. tak... są tacy...

Ja zupełnie nie zgadzam sie z powyższa opinia.
10 lat temu miałam zakładane licówki porcelanowe i do tej pory dobrze mi sluza i do tej pory nie miałam żadnych problemów
osobiście polecam.

Macie państwo racje😊

to zes zaswiecil

prostacka odpowiedz, po najnizszej lini oporu, typowe buractwo...

taka prawda

nie ma sensu bawic sie w polsrodki, tylko pakowac implanty, znajomek mial gruzy, teraz ma zabki jak marzenie. robi w uk, wzial kilka tysi funtow pozyczki, powstawial w polsce i ma z bani. ot i zwykly fizol bez bajonskich zarobkow. kazdy fizol w uk ma to w zasiegu reki, w polsce... znacie realia, strefa merzen.. sam sie zastanawiam, czy sobie nie powstawiac, niby zeby mam ok, ale jak zobaczylem u niego to mi szczena opadla. ma juz ze 4 lata. mowi patrz, myje raz na miesiac i zobacz jak wygladaja. bialutkie jak u jakiegos aktorka. splacil chyba w 3 lata i ma problem zebow rozwiazany, nie musi sobie nimi wiecej gitary zawracac do konca zycia. a te licowki to jakis glupi zart do wyciagniecia kasy...

A ja koronę zrobiłem na jednej wizycie, w klinice galileodental.

Licówki

Licówki to dość duża inwestycja, więc polecałabym powierzyć się profesjonaliście. Ja też mam licówki na dwóch zębach i robiłam w Studio SE w Krakowie. Na stronie http://studiose.med.pl możecie sobie poczytać jak dokładnie wygląda zabieg.

wcale nie jest aż tak drogo. polecam sprawdzić ofertę stomatologii na podzamczu ze szczecina

akurat zęby to naprawdę wizytówka człowieka, wiem co mówię. od kiedy zrobiłem sobie licówki, czuję się zupełnie inaczej :) Polecam klinikę impladent w warszawie :)

Zadne"niciowanie",nie jest naszym zebom potrzebne.Wystarczy je dobrze myc.Tak ze lepiej sie dowiedz i doedukuj-mundralo z mlodego POkolenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

O zęby trzeba dbać, niestety wiele osób "odkłada" je na potem. Sam chodzę co jakiś czas na kontrolę oraz wybielanie do CMPdent, bo dla mnie zęby to wizytówka. Piękny uśmiech potrafi naprawdę wiele zdziałać. Kiedyś wystarczyła mi tylko szczoteczka, pasta i wizyty kiedy coś mnie zaboli. Zmieniłem zdanie po tym jak musiałem jednego zęba wyrwać i jednego leczyć kanałowo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba.d*py.dajesz

...

Ten kto chce pracować to będzie pracował nawet za te marne 1200zł i nie będzie patrzył czy to dużo czy mało tylko będzie pracował się po prostu cieszył nawet z takich pieniędzy

licówki A martwy ząb

zgodnie z najnowszymi badaniami korona nie zwiększa wytrzymałości zęba (więc jest to błąd merytoryczny p. Dr.) licówka owszem. Proszę sięgnąć po najnowsze badania Pascala Magne

wlasnie.

kazdy stomatolog mowi ze trzeba zatrzymac wlasne zeby jak najdluzej. To jakas zmowa. Chyba po to caly czas ladowac w nie kase.
Jak sa brzydkie i co jakis czas jeden trzeba usunac to po co je trzymac? implanty to jet to.

zdrowe zęby to systematyka

Zgadzam się, żeby to wizytówka. Niestety sama kiedyś o własne nie zadbałam i czułam się bardzo niekomfortowo. Odkąd pod swoją opiekę wziął mnie dentysta z CMP dent mogę się w końcu uśmiechać od ucha do ucha.
do góry