Widok

Ile kosztuje wystrój kościoła?

Wesele Brzeźno Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się ile płacicie za wystrój kościoła. Interesuje mnie ile w Waszych kościołach płaci się za kwiaty. Czy to jest wliczone w "cenę" ślubu, czy musicie zapłacić osobno?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak tak to super! dobry pomysł :)
do izy. Jestem zainteresowana wystrojem kościoła i bardzo proszę o cennik. Mój mail olanad@wp.pl
super pomysl, ale radzilabym zrobic to z rana, a nie 20 minut przed slubem. pewnei brat jak i reszta rodziny bedzie przed samym slubem miala troszke inne rzeczy na glowie niz rozkladanie kwatow. Moze ewentualnie ktos dalszy, tzn. jakas kolezanka moglaby Ci to zrobic.
Rano to może być problem, bo bierzemy ślub w niedzielę (tzn chcielibyśmy wziąć ślub w niedzielę, narazie negocjujemy z proboszczem :), więc trzeba by to zrobić po ostatniej rannej mszy.
Ja również korzystam z usług Pani Beaty. Dekoracje u Pani Beaty sa prześliczne i urzekające. Ja płacę 650 zł za dekoracje z lili. A to strona: http://www.dekoracje.britain.com.pl/index.php
na która masz ślub niuta? :)
na pewno samemu wychodzi taniej, ale trzeba mieć na to czas bądź kogoś bliskiego kto nam w tym pomoże, u mnie np. przykładowa
kosztuje 300-350 zł i jest to dekoracja tiulem (puszczonym luźno do dołu), róże na ławkach (łącznie do 24 szt.), pokrowce na krzesłach i róże na krzesłach - wszystkie kwiaty są zawsze świeże i ładnie rozpuszczone, rodzaj kwiatów we wszystkich dekoracjach dowolny :)
witam

a jaki koszt byłby w przypadku łączenia ławek tiulem (tak by goście nie mieli wstepu do nawy głównej) + kwiat na ławkę (plus klęczniki, krzesła, ołtarz) w żywych kwiatach
w kościele jest 13 ławek
AgaB wysyłam Ci maila :)
Bardzo proszę o ofertę i cennik
koczis22@wp.pl
pozdrawiam
Ania
700 zł
http://www.deseo-dekoracje.pl/
ślub odbędzie się 30 lipca w Gdańsku w kościele ul. Zaułek Św. Bartłomieja ( Za MEDISONEM ) Interesują mnie żywe kwiaty Bukiet będzie z kwiatów, które wyglądają jak polne.
Proszę o przybliżoną cenę
zapraszam do odwiedzenia naszej strony i do kontaktu w sprawie dekoracji kościoła.

pozdrawiam
ja płacę po znajomości( znajoma ma firmę) 150 za dekoracje i robociznę+cena żywych kwiatów które moge dostarczyć sama ale nie muszę.