Widok
najlepiej wzic kaszuba za dwa piwa i paczke fajek a jeszcze taniej tych z gdanska za miche ryzu zrobia taniej bo w gdansku kury nie lataja i kartofle nie rosna pod oknem a cos dzieciom trza dac .Bo od tego powinny sie na calym forum zaczynac pytania nie za ile tylko kto najtaniej zrobi ten wygrywa licytacje a orientacja polega na tym czy Pan X nie bierze za duzo Jak wszystkim jest drogo powinni sami zaczac robic cale remonty kapitalne i zobaczyc jaki to miodek i co to znaczy tanio dobrze szybko
Myślę, że na same sprzęty, jeśli nic nie masz, około 10 tyś. Pewnie znajdziesz coś taniej, możesz zrezygnować ze zmywarki itp. To obniży koszty. Meble, jak kupisz w Ikei około 6-7 tyś, do tego montaż. Chyba, że chcesz zaoszczędzić około 1,5 tyś to montujesz sam ;) jak meble na zamówienie to nawet 25 tyś ;).
Do tego jakieś kafle na ściany albo szyby, tapety, od 500 w górę i podłoga. Zależy czy podłoga z kafli, gres czy panele. Czy może deski od 200 pln w górę.
Do tego jakieś kafle na ściany albo szyby, tapety, od 500 w górę i podłoga. Zależy czy podłoga z kafli, gres czy panele. Czy może deski od 200 pln w górę.
Ta kuchnia ma tylko 4,5m2....to chyba trochę przesadziłeś. Moja ma około 9m2...i właśnie wydało około 27tys ze sprzętem...i to raczej nie tanim ... a jeżeli chodzi o szczegóły to: dł. zabudowy meblowej około 3.2 mb...wszystko w szkle (fronty)...blat kamienny, panel szklany na ścianie równomiernie podświetlany, sprzęt: lodówka, płyta indukcyjna, okap, zmywarka, piekarnik i mikrofala (średnio 2tys. za sztukę)...oprócz panelu świetlnego na ścianie mam płytę laminowaną (fajna rzecz.)......no dobra wyszło troszkę ponad 30 koła, ale kuchnia jest na wypasie.