Widok

Ile razy zmieniać pampersa rocznemu dziecku?

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam jak w tytule napisalam ile razy dziennie powinno sie zmieniac pampersa dziecku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja zmieniam wtedy kiedy syt tego wymaga. Artur duzo pije wiec czasem to co 2h musze zmienic ale generalnie widze czy pieluszka jest pełna czy nie. no i na pewno zmieniam przed drzemka i po
[url]http://www.suwaczki.com/]image[/url]
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziwne pytanie- zmieniać pieluchę trzeba tak często jak trzeba, w zależności od częstotliwości wypróżnień.
dokładnie
to nie da się tak dokładnie sprecyzować
Jak widać,że pielucha jest pełna to zmieniasz...
No i na noc wg mnie zakłada się suchą
glupie pytanie
poległam ;) ale mysle ze tak 4x ,5x ?? i oryginalne pampersy są bardziej chłonne nizeli pieluchy jednorazowe
no coś Ty za dużo, wystarczy 2 razy , bo na opakowaniu pisze do 12 godzin :ppp , ale 4 czy 5 razy jest całkiem przyzwoicie
moze ja jestem wyrodna matka, ale zmieniam na noc, pózniej rano, pózniej koło południa bo jest kupsko, a pózniej najczęsciej dopiero wieczorem. Mały ma 18 miesiecy i pytam go czy zmieniamy pieluche, zazwyczaj mówi nieeeeeeee, tylko po kupie sam przynosi pampersa i sie kładzie na podłodze. W zyciu nie miał odparzonej pupy.
Paula, nie jesteś wyrodną matką - coś Ty. Po prostu racjonalnie oceniasz potrzeby własnego dziecka i tyle.

Ja nie wyobrażam sobie zmieniania pieluchy np. o określonych porach - zmieniam, kiedy jest taka konieczność. I obowiązkowo - na noc.

Ale Młody robi kupę "na kibelek", więc jesteśmy w trochę innej sytuacji. ;)
TYLE RAZY ILE SIE z******MOJA PANNO
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dziwne pytanie...wtedy kiedy jest potrzeba po prostu
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie dość, że macie zdecydowanie łatwiej, bo są pieluchy jednorazowe zamiast tetry, to jeszcze oszczędzacie???/ Bo pielucha nie jest dość zasikana????

Zmieniam, gdy jest nasikane wystarczająco, czyli raz!. Nie czekam, aż nasiąknie. Moje dziecko w sikach nie chodzi. Dla mnie to obrzydliwe!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
mi się wydaje że wcale nie trzeba zmieniać, a może się mylę???? :)
do góry