Widok
ja słyszałam wiele uwag ze moja mał spi w dzien - ale ja uwazam ze jakby chciala wiecej to by spała :-)
nie usypiam na sile, zasypia kiedy chce
ah a za to w nocy mi ładnie wczoraj poszła spac ok 19.30 pozniej zjadała o 23 i spała do 8,30 i mysle ze gdyby nie telefon ktory zadzwonił to pospała by do 9
a teraz od tej 8,30 pobawiłysmy się i teraz usneła, pewnie na 30 min ale jak tylko tyle potrzebuje...
tak sumujac w ciagu dnia spi mi w sumie ok 3 godz raz ma dluzsza drzemke ok 1 godz a tak kilka takich po 30-40 min...
nie usypiam na sile, zasypia kiedy chce
ah a za to w nocy mi ładnie wczoraj poszła spac ok 19.30 pozniej zjadała o 23 i spała do 8,30 i mysle ze gdyby nie telefon ktory zadzwonił to pospała by do 9
a teraz od tej 8,30 pobawiłysmy się i teraz usneła, pewnie na 30 min ale jak tylko tyle potrzebuje...
tak sumujac w ciagu dnia spi mi w sumie ok 3 godz raz ma dluzsza drzemke ok 1 godz a tak kilka takich po 30-40 min...
hej moja corcia bardzo malo sypia w ciagu dnia robi tylko 30min drzemki i to dokladnie jakby miala zegareczek wmontowany he to sa ze 3 takie drzemki i jeden dluzszy sen przy cycusiu lub spacerze 2godz.ale to nie zawsze.jak niechce spac to i tak nie zasnie,dziecko samo sobie reguluje ile potrzebuje snu niektore przesypiaja cale dnie jak suselki a inne znow prawie nic nie spia.a nocki ladnie spi 2 pobudki na am am.niestety to sprawia ze mam malo co ja mowie zero czasu dla siebie no ale co zrobic taka juz jej natura poki co :)
Moja troszkę starsza, ale śpi rano 30-40 minut, później przed południem kolejne 30-40 minut ;) Popołudniu od 2 do 4 h w zależności czy jesteśmy na spacerze cały czas, czy wystawiam ją na balkon po np 1 godzinnym spacerku i kolejny sen to już na noc około 20stej
Tak więc moje dziecko śpi od 3 do max 5h dziennie ( nie licząc nocy )
Tak więc moje dziecko śpi od 3 do max 5h dziennie ( nie licząc nocy )
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych