Widok
Carlos!!! mam swiadomość tego, że na konfrotacje z Krzyżakiem nie mam szans zresztą już kilka było ale to nie znaczy ze nie moge sie wypowiadać na foum, pozatym temat dotyczył Banacha a nie mnie jak chcesz żeby pisano o mnie to wytocz nowy post zobaczysz jakie bedzie zaiteresowanie hihihihihi ;-))))))
wiesia napisał(a):
> PS. To może zorganizujemy BikeToura na tę modłę: każdy zawodnik
> dostaje na starcie Makrokesza... (rozstawiamy sanitariuszy na
> zakrętach i zjazdach)... i czekamy na sprawiedliwy(?) wynik
> wyścigu ;-)
czadowy pomysl !!
zawody by sie nazywaly Krwawa Wiska ;-)
no i ochraniacze mogly by sie przydac :-)))))))))
jestem za.. chetnie popatrzylbym na zawodnikow
(zupelnie jak w Rzymie na zawodach Gladiatorow ;) )
pozdrower!!
> PS. To może zorganizujemy BikeToura na tę modłę: każdy zawodnik
> dostaje na starcie Makrokesza... (rozstawiamy sanitariuszy na
> zakrętach i zjazdach)... i czekamy na sprawiedliwy(?) wynik
> wyścigu ;-)
czadowy pomysl !!
zawody by sie nazywaly Krwawa Wiska ;-)
no i ochraniacze mogly by sie przydac :-)))))))))
jestem za.. chetnie popatrzylbym na zawodnikow
(zupelnie jak w Rzymie na zawodach Gladiatorow ;) )
pozdrower!!
Eliza, jakoś bym sie doturlał do mety ;-) ale nie wiem na ktorym miejscu. Trzeba by wziąść poprawke na słabszy osprzet i delikatnie jechać ( zmiany biegów na sprzęgle, hamowanie troche wczesniejsze, bez szalenstw na zjazdach ). Tak jak Peter napisał przydałyby sie SPDziaki, ewentualnie noski- dla bezpieczeństwa. POZDRAWIAM RB
sadze, ze ma bardzo duze szanse przy teoretycznych zalozeniach
ze do korb przylaczone beda pedalki spd, rower wytrzyma no i bedzie w 100% sprawny (wyregulowane przerzutki, hamulce itp) -
przy okazji chyba najwazniejsza i tak bylaby zebatka "duza" 44z ;-) i lancuch ;-) --> to tak z cyklu "najslabszego ogniwa" lancucha .. ;-)
pozdrower
ze do korb przylaczone beda pedalki spd, rower wytrzyma no i bedzie w 100% sprawny (wyregulowane przerzutki, hamulce itp) -
przy okazji chyba najwazniejsza i tak bylaby zebatka "duza" 44z ;-) i lancuch ;-) --> to tak z cyklu "najslabszego ogniwa" lancucha .. ;-)
pozdrower