Razem z moim synem Dawidem jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy, jaką otrzymaliśmy w Poradni Edukacyjnej Wyspa Małego Króla. Od samego początku czuliśmy, że trafiliśmy do miejsca pełnego ciepła, życzliwości i profesjonalizmu.
Dawid korzystał z zajęć z logopedą, psychologiem, pedagogiem oraz z terapii integracji sensorycznej (SI). Z każdym tygodniem widzę u niego coraz większe postępy, co daje mi ogromną radość i utwierdza mnie w przekonaniu, że byliśmy w najlepszych rękach.
Mój syn uwielbia chodzić na zajęcia. Zawsze wychodzi z nich uśmiechnięty, szczęśliwy i zadowolony, a to dla rodzica jest najlepsza rekomendacja. Wszystkie osoby pracujące w poradni mają fantastyczne podejście do dzieci są cierpliwe, empatyczne, zaangażowane i potrafią stworzyć atmosferę, w której dzieci czują się bezpiecznie i swobodnie.
Widać, że wkładają całe serce w to, co robią, a każde dziecko jest dla nich naprawdę ważne. Dodatkowym atutem jest przepięknie urządzona poradnia. Jest nowoczesna, kolorowa, świetnie wyposażona i bardzo przyjazna dla dzieci. Panuje tam tak wyjątkowa atmosfera, że aż nie chce się stamtąd wychodzić.
Z całego serca polecam Poradnię Edukacyjną Wyspa Małego Króla każdemu rodzicowi,