Edukacyjna Wyspa Małego Króla

Logopedzi Psycholodzy Rehabilitacja dziecięca Poradnie psychologiczno-pedagogiczne Psycholodzy dziecięcy

Pruszcz Gdański, Grunwaldzka 47

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Dorota - ocena Serdecznie polecam, wreszcie trafiliśmy do miejsca przyjaznego dzieciom i...
~Dorota
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 30 czerwca 2026

Bogumiła - ocena Mały Król to miejsce, gdzie znajdzie się pomocną dłoń, a dzieci czują się w...
~Bogumiła
1

dodano: 2 lipca 2026

Agnieszka - ocena wątek zamknięty Moja wnusia nie mogła trafić lepiej, Ludzie o wielkich sercach️, potrafią...
~Agnieszka
1

dodano: 2 grudnia 2023

Joanna Paulewicz - ocena Z całego serca polecam Edukacyjną Wyspę Małego Króla. Mój syn uczęszcza na...
~Joanna Paulewicz
1

dodano: 26 czerwca 2026

Karolina - ocena Diagnoza autyzmu najlepsza kadra i mega gabinety - przeszukalismy cały...
~Karolina
1

dodano: 1 lipca 2026

Magdalena Brzyszkiewicz - ocena Gorąco polecam terapeutów z Edukacyjnej Wyspy Małego Króla. Panuje tu miła,...
~Magdalena Brzyszkiewicz
1

Ania Stępnik - ocena Polecamy każdemu Edukacyjną Wyspę Małego Króla ! Do dziś pamiętamy strach i...
~Ania Stępnik
1

Mama Cezarego - ocena Bardzo polecam to miejsce. Indywidualne podejście do dziecka, wykształceni i...
~Mama Cezarego
1

Mama Krystianka - ocena Gorąco polecam tę poradnię i cały zespół specjalistów! Trafiłam tu z synem...
~Mama Krystianka
1

Piotr dampc - ocena Super ludzie dbają o nasze małe skarby
~Piotr dampc
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

Anita - ocena Fantastyczne, indywidualne podejście do dziecka, terapia w formie zabawy i...
~Anita
-

Aneta Dzidkowska - ocena Z całego serca polecam Punkt Terapeutyczno-Edukacyjny Wyspa Małego Króla....
~Aneta Dzidkowska
-

Kasia - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług Edukacyjnej Wyspy Małego Króla. Szczególnie...
~Kasia
-

Monika - ocena Córka od roku uczęszcza na zajęcia TUS. Widzę ogromną zmianę jaka w niej...
~Monika
1

dodano: 18 czerwca 2026

Mama Leonka - ocena Mój syn i my przyjechaliśmy do Polski z Anglii ponad dwa lata temu....
~Mama Leonka
1

dodano: 26 czerwca 2026

Justyna - ocena Córka korzysta z zajęć TUS już od kilku lat. Cenię sobie dostosowanie formy...
~Justyna
-

Wioleta - ocena Gorąco polecam. Profesjonalna pomoc, miła, rodzinna atmosfera i serdeczność...
~Wioleta
1

Ilona - Dawid - ocena Razem z moim synem Dawidem jesteśmy bardzo zadowoleni z pomocy, jaką...
~Ilona - Dawid
-

Maja - ocena Gorąco polecam. Profesjonalna pomoc, miła, rodzinna atmosfera i serdeczność...
~Maja
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 28 czerwca 2026

Aleksandra - ocena Bardo polecam Edukacyjną Wyspę Małego Króla. Poradnia jest pełna...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 7 maja 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry