Widok

Ilona - opinia

Przestrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. Zamówiłam szkło Lacobel do kuchni i montaż odbył się 23 marca 2022. Została zamontowana tylko cześć opłaconego zamówienia, ponieważ Pan się pomylił i nie zamówił pozostałej części. Pozyskała cześć miała zostać zamontowana 5 kwietnia, Pan po raz kolejny zle zmierzył brakująca cześć i nie mógł zamontować szkła. Dziś mamy 26 kwietnia, Pan po kilku telefonach miał pojawić się wczoraj 25 kwietnia, przyłożył wizytę na dziś 26 i dziś po kolejnym telefonie przekłada ja na okolice czwartku 28 kwietnia. Podejście do klienta nieprofesjonalne i lekceważące. Pieniądze zainkasowanie a usługa nie wykonana do końca.

Aktualizacja: Pracownik firmy pojawił się jednak dzisiaj 26 kwietnia, z po raz kolejny, tym razem za wąskim brakującym elementem. Zaznaczam, ze Panowie sami zdejmowali wszystkie wymiary. Kiedy kolejny termin zakończenia usługuje tego nie wiem.
Moja ocena
obsługa: 1

oferta: 4

czas realizacji: 1

jakość usług: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.5

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Pani Ilono, proszę pisać prawdę... jedna szyba (najmniejsza, ale to nie istotne) z sześciu nam się nie powiodła, przyznaję , jednak NIE zapłaciła Pani całości, tylko za szybę wartą ok 150zł zostawiłem do rozliczenia po montażu 250zł, więc nie prawda że pieniądze wziąłem, a pracy nie zrobiłem. przykro mi że tak wyszło, nie planowałem tego. i oczywiście ja chcę dokończyć- ale czy Pani pozwoli nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry