Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
tomek - opinia wątek zamknięty Do miejsca tego trafiłem zupełnie przypadkowo 3 dni temu . Bardzo nam się...
~tomek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 21 marca 2012

Bardzo przyjemne miejsce wątek zamknięty Do Immersion Club trafiłem wczoraj przypadkiem, po półgodzinnym poszukiwaniu...
~Bogdan Zupa
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 4 marca 2012

Bez klasy! wątek zamknięty Jeśli lubicie smakować muzykę to wybierzcie inny club! Muzykę powinno się...
~Mira
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 sierpnia 2011

disappointed wątek zamknięty Takie dobre opinie, więc myślałem, że będzie fajnie, ale bywałem w znacznie...
~Mike
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 18 listopada 2010

Cool and friendly club with interesting ideas wątek zamknięty Really nice club with friendly staff and a great place to meet people over a...
~Simon
-

dodano: 28 sierpnia 2010

polecam dla bywalcow wątek zamknięty fajna propozycja dla posiedzenia i pogadania. polecam
~wiolka
-

dodano: 24 stycznia 2010

calineczka - opinia wątek zamknięty najwspanialsze mojito jakie piłam kiedykowiek! super barmani, ciekawe...
~calineczka
-

dodano: 13 grudnia 2009

Karolina - opinia wątek zamknięty Fajne miejsce z klasą, a bez burżujskiego klimatu typowej sopockiej knajpy....
~Karolina
-

dodano: 2 grudnia 2009

czasem słońce czasem deszcz... wątek zamknięty a my chcemy w Immersjonie bawic sie wciaz!
~Maria FLY
-

dodano: 30 listopada 2009

ciekawe ciekawe... wątek zamknięty jak wyżej - ciekawa propozycja dla sopockich lokalesów :)
~kolega rowerowy :)
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 24 września 2009

klimat aż miło! wątek zamknięty dosyć często szwędam się teraz po sopocie, gdyz w sezonie draznili mnie...
~FLY
-

dodano: 22 września 2009

REWELACYJNY LOKAL wątek zamknięty Bardzo długo szukałem, szukałem, szukałem i znalazłem, Lokal o ogromnie...
~Rob
-

dodano: 8 września 2009

super wątek zamknięty super klimat, pyszny cosmopolitan ,przystępne ceny i barman ciacho. polecam...
~ewcia
-

dodano: 18 sierpnia 2009

fajne miejsce wątek zamknięty naprawde super miejsce.. polecam na spokojne wieczory!
~Kamila
-

dodano: 17 sierpnia 2009

nareszcie.. wątek zamknięty godne polecenie miejsce do spedzenia milego wieczora albo jako baza do wypadu...
~Paulina
-

dodano: 16 sierpnia 2009

Altaica - opinia wątek zamknięty Jedno niewielu miejsc w Trójmieście, gdzie można napić się kawy/drinka w...
~Altaica
-

dodano: 14 sierpnia 2009

godny uwagi, wybitny, zdumiewający, znakomity... wątek zamknięty bardzo dobry, doskonaly, ekstra, klawy, super, świetny, w dechę, wyśmienity,...
~Paweł
-

dodano: 14 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry