Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - ocena Serdecznie polecam współpracę z Panem Pawłem, znajomość rynku jak i...
~Michał
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 6 listopada 2024

Dariusz K - ocena Gorąco polecam Pana Pawła super osoba pełny profesjonalizm i zaangażowanie.Z...
~Dariusz K
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 4 listopada 2024

Ula M - ocena Pan Paweł jest bardzo rzeczowy i kompetentny. Pomimo trudnej sytuacji ze...
~Ula M
1

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 31 października 2024

Dariusz i Dominika Przewłoccy - ocena Pełen profesjonalizm,pomoc na każdym etapie postępowania w zakupie...
~Dariusz i Dominika Przewłoccy
1

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 20 października 2024

Katarzyna - ocena Jestem bardzo zadowolona z usług, szybko, sprawnie, a przede wszystkim bardzo...
~Katarzyna
1

dodano: 8 października 2024

Natalia Polomka - ocena Polecam współpracę z p.Pawłem Bielawa, który pomógł mi wynająć mieszkanie w...
~Natalia Polomka
1

dodano: 2 września 2024

Damian - ocena Chciałbym serdecznie podziękować p. Pawłowi za jego profesjonalizm i...
~Damian
1

dodano: 29 sierpnia 2024

Anna Kapsa - ocena Serdecznie polecam Pana Pawła Bielawę. P. Paweł działa szybko, rzetelnie i...
~Anna Kapsa
1

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 14 sierpnia 2024

Angelika - ocena Bardzo polecam usługi biura Imperia Nieruchomości, zwłaszcza współpracę z...
~Angelika
1

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 24 czerwca 2024

Marek - ocena Polecam współprace z Imperia Nieruchomości i z panem Pawłem. Współpraca...
~Marek
1

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 20 maja 2024

Paulina Połom - ocena Serdecznie polecam współpracęhttps://www.facebook.com/BiuroImperia z Panem...
~Paulina Połom
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 8 kwietnia 2024

Natalia i Paweł - ocena Dziękujemy Panu Pawłowi za pomoc w nabyciu mieszkania ! Jestemy bardzo...
~Natalia i Paweł
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 26 marca 2024

Tomek - ocena Dzięki sprawnym działaniom Pana Pawła, który z zaangażowaniem i uśmiechem na...
~Tomek
1

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 29 stycznia 2024

Tomasz W - ocena Polecam współpracę z Pawłem w każdym zakresie. Jeżeli chodzi o sprzedaż/kupno...
~Tomasz W
1

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 20 stycznia 2024

Bartosz - ocena W pełni polecam usługi Pana Pawła! Jego działania cechuje pełne...
~Bartosz
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 30 grudnia 2023

Joanna - ocena Bardzo polecam współpracę z Panem Pawłem. Pełne zaangażowanie, wsparcie,...
~Joanna
1

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 28 grudnia 2023

Aleksandra - ocena Bardzo dobra współpraca, wsparcie i doradztwo. Przemiły Pan Paweł który...
~Aleksandra
1

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 13 grudnia 2023

Marcin Turzyński - ocena Polecam współpracę z Panem Pawłem z agencji Imperia. Bezproblemowy kontakt,...
~Marcin Turzyński
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 października 2023

Gdański Pośrednik Krzysztof Szymański - ocena Polecam współpracę z Pawłem Bielawą! Kilka wspólnie przeprowadzonych...
~Gdański Pośrednik Krzysztof Szym
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 27 września 2023

Lidia Kwiatkowska - ocena Profesjonalne podejście do pracy, szczególnie Pawła Bielawy. Najlepsza firma...
~Lidia Kwiatkowska
1

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 25 września 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry