Widok
"Chyba, że miałam to szczęście, że za każdym razem lądowałam w swoim :)))"
Piloci twierdzą, że start i lądowanie należą do niebezpiecznych manewrów... tak więc Ilona cieszę się, że miałaś szczęście ;)
Vilette zdarzało się wspominać, że nawet w okularach czasem słabo widzi, więc przerwa techniczna po północy mogła zastać uznana za chochlikowe psoty.
Piloci twierdzą, że start i lądowanie należą do niebezpiecznych manewrów... tak więc Ilona cieszę się, że miałaś szczęście ;)
Vilette zdarzało się wspominać, że nawet w okularach czasem słabo widzi, więc przerwa techniczna po północy mogła zastać uznana za chochlikowe psoty.
hehe Ciekawe jest tak ogladac jak temat zyje wlasnym zyciem Co do zalamki to nie ma powodu Naprawde trzeba sie o to postarac :-) Z reguly ludzie nie pisza milych rzeczy i dopowiadaja sobie cala historie Pisanie dwuznacznie jest fajne Poniewaz doniu - wybacz musze to napisac. Jestes zdesperowana i mega zagubiona skoro musisz zpraszac obcej osoby na spacery i jednoczesnie musisz miec jakies braki skoro pseudo zaproszenie na drinka traktujesz jako cos wiecej. A moze ktos lubi poprostu pic alko a nie kawe w weekend? Troche mi zal Ciebie...ale coz nie kazdemu sie w zyciu uklada ;-) Wracajac na temat kmprezy Spontanicznosc polakow wynosi zero "mlode-staruchy" Niezle sie smielismy czytajac posty z kumplami ktorzy byli na imprezie :-) Nie powiem liczylem ze cos z tego wyjdzie i zjawi sie tyle osob ze sasiedzi shejtuja mnie do konca swego zycia. A tutaj nic Sami przyjaciele przyszli
:-) Co do Waszego pomyslu imprezy z darmowym domkiem to badzcie spontaniczni bedzie darmowy Miejsc do spania bedzie duzo Tylko wezcie karimaty i spiwory :-P I zeby byla jasnosc tym razem napisze wprost bez dwuznacznosci Nikt niczego nie oczekuje w zamian :-) Poprostu pomozcie zapewnic sasiadom nieprzespana noc ;-) Zobaczmy jaki tym razem bedzie Wasz poziom wypowiedzi...chociaz nie ma co liczyc na zawiele :-) Chcialbym sie raz w zyciu milo zaskoczyc Czekam na konkrety Ps. impreza tak naprawde moze sie odbyc w Gdansku
:-) Co do Waszego pomyslu imprezy z darmowym domkiem to badzcie spontaniczni bedzie darmowy Miejsc do spania bedzie duzo Tylko wezcie karimaty i spiwory :-P I zeby byla jasnosc tym razem napisze wprost bez dwuznacznosci Nikt niczego nie oczekuje w zamian :-) Poprostu pomozcie zapewnic sasiadom nieprzespana noc ;-) Zobaczmy jaki tym razem bedzie Wasz poziom wypowiedzi...chociaz nie ma co liczyc na zawiele :-) Chcialbym sie raz w zyciu milo zaskoczyc Czekam na konkrety Ps. impreza tak naprawde moze sie odbyc w Gdansku
@mrx2013 tak łatwo oceniasz ludzi po kilku postach myślę, że to nie jest Ok. A że bywa że ktoś pisze różne niemiłe rzeczy to nieznaczny że tym samym należy się odpłacać.
Skoro uważasz donię za desperatkę i nie tylko to tak samo można powiedzieć o Tobie skoro szukasz tutaj obcych ludzi na domowe imprezy.
Ty i twoi koledzy nieźle się bawiliście na imprezie przy włączonym kompie czytając posty to chwała wam za to - wszyscy stoją i śmieją się do monitora ( tak to zabrzmiało z twojej wypowiedzi). No wybacz na ciekawszych imprezach bywałem.
Skoro uważasz donię za desperatkę i nie tylko to tak samo można powiedzieć o Tobie skoro szukasz tutaj obcych ludzi na domowe imprezy.
Ty i twoi koledzy nieźle się bawiliście na imprezie przy włączonym kompie czytając posty to chwała wam za to - wszyscy stoją i śmieją się do monitora ( tak to zabrzmiało z twojej wypowiedzi). No wybacz na ciekawszych imprezach bywałem.
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)