Widok
@mrx2013 tak łatwo oceniasz ludzi po kilku postach myślę, że to nie jest Ok. A że bywa że ktoś pisze różne niemiłe rzeczy to nieznaczny że tym samym należy się odpłacać.
Skoro uważasz donię za desperatkę i nie tylko to tak samo można powiedzieć o Tobie skoro szukasz tutaj obcych ludzi na domowe imprezy.
Ty i twoi koledzy nieźle się bawiliście na imprezie przy włączonym kompie czytając posty to chwała wam za to - wszyscy stoją i śmieją się do monitora ( tak to zabrzmiało z twojej wypowiedzi). No wybacz na ciekawszych imprezach bywałem.
Skoro uważasz donię za desperatkę i nie tylko to tak samo można powiedzieć o Tobie skoro szukasz tutaj obcych ludzi na domowe imprezy.
Ty i twoi koledzy nieźle się bawiliście na imprezie przy włączonym kompie czytając posty to chwała wam za to - wszyscy stoją i śmieją się do monitora ( tak to zabrzmiało z twojej wypowiedzi). No wybacz na ciekawszych imprezach bywałem.
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)
hehe Ciekawe jest tak ogladac jak temat zyje wlasnym zyciem Co do zalamki to nie ma powodu Naprawde trzeba sie o to postarac :-) Z reguly ludzie nie pisza milych rzeczy i dopowiadaja sobie cala historie Pisanie dwuznacznie jest fajne Poniewaz doniu - wybacz musze to napisac. Jestes zdesperowana i mega zagubiona skoro musisz zpraszac obcej osoby na spacery i jednoczesnie musisz miec jakies braki skoro pseudo zaproszenie na drinka traktujesz jako cos wiecej. A moze ktos lubi poprostu pic alko a nie kawe w weekend? Troche mi zal Ciebie...ale coz nie kazdemu sie w zyciu uklada ;-) Wracajac na temat kmprezy Spontanicznosc polakow wynosi zero "mlode-staruchy" Niezle sie smielismy czytajac posty z kumplami ktorzy byli na imprezie :-) Nie powiem liczylem ze cos z tego wyjdzie i zjawi sie tyle osob ze sasiedzi shejtuja mnie do konca swego zycia. A tutaj nic Sami przyjaciele przyszli
:-) Co do Waszego pomyslu imprezy z darmowym domkiem to badzcie spontaniczni bedzie darmowy Miejsc do spania bedzie duzo Tylko wezcie karimaty i spiwory :-P I zeby byla jasnosc tym razem napisze wprost bez dwuznacznosci Nikt niczego nie oczekuje w zamian :-) Poprostu pomozcie zapewnic sasiadom nieprzespana noc ;-) Zobaczmy jaki tym razem bedzie Wasz poziom wypowiedzi...chociaz nie ma co liczyc na zawiele :-) Chcialbym sie raz w zyciu milo zaskoczyc Czekam na konkrety Ps. impreza tak naprawde moze sie odbyc w Gdansku
:-) Co do Waszego pomyslu imprezy z darmowym domkiem to badzcie spontaniczni bedzie darmowy Miejsc do spania bedzie duzo Tylko wezcie karimaty i spiwory :-P I zeby byla jasnosc tym razem napisze wprost bez dwuznacznosci Nikt niczego nie oczekuje w zamian :-) Poprostu pomozcie zapewnic sasiadom nieprzespana noc ;-) Zobaczmy jaki tym razem bedzie Wasz poziom wypowiedzi...chociaz nie ma co liczyc na zawiele :-) Chcialbym sie raz w zyciu milo zaskoczyc Czekam na konkrety Ps. impreza tak naprawde moze sie odbyc w Gdansku
"Chyba, że miałam to szczęście, że za każdym razem lądowałam w swoim :)))"
Piloci twierdzą, że start i lądowanie należą do niebezpiecznych manewrów... tak więc Ilona cieszę się, że miałaś szczęście ;)
Vilette zdarzało się wspominać, że nawet w okularach czasem słabo widzi, więc przerwa techniczna po północy mogła zastać uznana za chochlikowe psoty.
Piloci twierdzą, że start i lądowanie należą do niebezpiecznych manewrów... tak więc Ilona cieszę się, że miałaś szczęście ;)
Vilette zdarzało się wspominać, że nawet w okularach czasem słabo widzi, więc przerwa techniczna po północy mogła zastać uznana za chochlikowe psoty.
Różnie to może być z namiotami , szczególnie gdy ktoś nie ma pary hahahah
Przypominam ,że ja pary nie miałam przyjeżdząjąc.
Na mizianie(spanie) znalazła się osoba chętna ,więc serdecznie zapraszam
bo namiot 3 osobowy
Przypominam ,że ja pary nie miałam przyjeżdząjąc.
Na mizianie(spanie) znalazła się osoba chętna ,więc serdecznie zapraszam
bo namiot 3 osobowy
BAJKOWO ,przebrania, zabawa i rozrywka dla dzieci i dorosłych.
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,
Pilotów 3 ,Gdańsk-Zaspa ,