Widok

Impreza na całe Bojano

Czy ktoś wie, co to za impreza? Skoro już I tak nie dają spać też bym wpadł.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszystko rozumiem, bawmy się, ale to już jest przegięcie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jak nie Banino to Bojano :D

Ludzie, zluzujcie... Ile tego imprez jest w sezonie ktore faktycznie przeszkadzaja? Kazdy raz na kilka lat moze dac sobie luz.

A moze boli ze nikt Was nie zaprosil? ;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5
No właśnie dlatego pytam, bo bym wpadł z miłą chęcią niech ludzie się bawią śmiało! Ale też fajnie jakby dali znać wcześniej że aż tak głośno będzie. Poprostu nie lubię być zaskakiwany tak jak z wyłączeniami prądu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
No fakt, jesli ma byc tak ostro to warto uprzedzić. W Baninie podobno uprzedzaili dwa tygodnie wstecz, ktos mial poltera albo wesele.

Trzeba zrobic swoja impreze.... Kurcze, co ja mowie. Miesiac temu tez naslali na mnie policje :D o 12. 15 w nocy przyjechali :D nawet moja 84 letnia babcia dziwila sie ze tal wczesnie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nic nie słyszałem, pewnie dlatego że mieszkam w domu jednorodzinnym. Niech się ludzie bawią, życie jest zbyt piękne i krótkie, aby człowiek się smucił.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
Monika, wypowiedz bez ładu i składu. Najpierw piszesz, żeby uprzedzać, potem, że policja przyjechała w nocy po 24 i to dla ciebie i babci za wcześnie. To, że mieszkamy w domach jednorodzinnych nie oznacza, że możemy urządzać głośne imprezy. Po g.22 należy chociaż trochę pomyśleć o sąsiadach i lekko ściszyć muzykę. Niektórzy wprowadzili się tu z myślą,,wolność Tomku w swoim domku,, a to tak nie działa. Ludzie z niską inteligencją chlają, głośno imprezują, a często w domu jest np. małe dziecko, które musi być pod opieką trzezwego rodzica. Szanujmy się, nie jesteśmy przeciwni zabawie, ale zagęszczenie w Bojanie jest coraz większe i jeżeli ktoś puszcza o 24 karaoke na cały regulator i drze się na całą wieś i pokazuje jak świetnie się bawi to sorry. Są tu starsi ludzie, pracujący i idący rano do pracy ( niektórzy w weekendy). Ģłośnych Imprezowiczów też obowiązuje prawo.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

Taka to teraz moda .... róbta co chceta , wzięli dosłownie . Darcie mordy i głośna muzyka ..... jakie społeczeństwo takie i zachowanie .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
To czym się różni dom jednorodzinny od dwurodzinnego, czy szeregowca?wygląda na to, że ludzie w domach jednorodzinnych (czyli ty)nie słýszą głośnych imprez?Chyba jeszcze nie wytrzezwialeś, albo ty i M to ta sama imprezujaca ciągle rodzina
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
To pewnie jakieś patusy z szeregowców. Jak ktoś nie potrafi ściszyć swoich jęków po 22 i przeszkadza innym. To znaczy że jest zwykłym chamem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie z szeregowców, a właśnie z domu jednorodzinnego, w myśl zasady ,,wolność Tomku w swoim domku". Darcie na całe gardło, muza na full, karaoke do g.24 jakieś 3 tyg temu.Wprowadziliśmy się do swojego domu myśląc, że odnajdziemy tu spokój, a tu ciągłe głośne imprezy suto zakrapiane. Ludzie, to że macie ładny dom, nie oznacza, że jesteście bezkarni. Zapewne słoma z butów i siano w głowie skoro pozwalacie sobie na taką ignorancję i brak szacunku wobec tylu mieszkających w pobliżu ludzi.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Słyszeliśmy, niestety, to była przesada, hałas na pół wsi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na policję dzwonić i tyle. Nie jestem przeciwnikiem zabawy. Jednak tak aby nie przeszkadzać innym. Kultura osobista przede wszystkim. Jak komuś się chce robić głośne imprezy to niech kupi działkę 5000m.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cieszę się że się impreza podobała raz tak imprezę człowiek zrobi na kilka lat najbliższych sąsiadów uprzedzi a reszta Bojana jakby kija w d*pie mieli no naprawdę
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Dokładnie. Takie imprezy nie są przecież codziennie. Mieszkam 400m od miejsca wczorajszej imprezy i wystarczyło zamknąć okno i był spokój.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mowa tutaj już o 2 różnych głośnych imprezach. O jednej byli powiadomieni sąsiedzi wczoraj (super), o drugiej 3 tyg temu niestety nie, bo tam są ciągle głośne imprezy, okolicznych sąsiadów mają głęboko w d...Reasumując, myślę, ze nikt nie ma nic przeciwko imprezom od czasu do czasu, ale po g. 22 przyciszmy muzykę, a nie podchmieleni zabawowicze drą się na całą wieś i myślą jeszcze, że ludzie zazdroszczą. Szkoda ludzi starszych, może schorowanych. Nie kazdy musi słuchać głosnego ku..., chu...., pooolej itp okażmy trochę klasy, a nie chamstwa i prostactwa. Posiadanie własnego domu nie daje przyzwolenia do robienia wszystkiego co nam się podoba. Tak jak wszędzie obowiązuje cisza nocna po 22 i jest na to paragraf.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Impreza, która miała miejsce tej nocy, to naprawdę jakieś nieporozumienie. Naprawdę bawmy się, ale w umiarze, a nie żeby cała wioska słyszała, że w jednym domu jest impreza - dla mnie postaw się a zastaw - niech ludzie słyszą. Dla mnie minuta po 22 powinien być spokój.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ta impreza trwała do czwartej nad ranem. Był tam chyba jakiś prowadzący, bo słychać było głos przez mikrofon. Dziwię się, że nikt z sąsiedztwa na zadzwonił po policję, do tej czwartej pewnie by przyjechali. To było gdzieś dalej od mojego domu, więc po nocy nie będę latała po wsi i szukała imprezowiczów. Ale odgłosy niosły się daleko. Ludzie, jak widać i słychać, mają różną mentalność.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

czemu sąsiedzi mieli dzwonić, świetnie sie bawili.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Anonim w ramach wyjaśnienia: mieszkam wioske obok. Na mojej ulicy sa trzy domy caloroczne i 6 dzialek rekreacyjnych.

Impreze byla na poziomie, zadnych wymiotow czy darcia mordy ;) byla tylko albo az glosna muzyka na dworzu.

Problem na mojej ulicy polega na tym ze osoby z dzialek maja dzieci ktore wlasnie drą ryja od rana do wieczora gdy ja chce odpoczac po calym tygodniu pracy i puszczaja wsiunskie disco polo. I nikt nic nie powie.

Co to jak czlowiek raz na 10 lat, bo tyle tu.mieszkam zrobi faktycznie impreze to zaraz nasylaja policje.

Ulice dalej mieli w zeszlym tygodniu poltera ktory trwal bity weekend, dzien i w nocy i jakos nikt policji nie nasłał. Coz, u nas byla glosniejsza muzyka bo mamy potezne kolumny :D

Wiec impreza imprezie nie rowna. Ps jestem w ciazy a moi goscie byli trzezwi ;) wszystko z kultura, tylko ktos chyba byl zazdrosny ;)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Bojano

Uwaga właściciele psów (4 odpowiedzi)

Uwaga właściciele psów Szczególnie apel kierujemy do mieszkańców ul. Miłej w Bojanie, w...

do góry