Widok

Impreza techno, trans :))

Cześć !!!
Mam pytanko. Czy znacie moze jakis klub gdzie grana jest muza techno, trans itp. Szukam takiej imprezy na ten weekend. Nie znam sie na klubach w trojmiescie stad to pytanie :)))
Dzieki za odpowiedz:)) pozdrawiam :))!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie w tym problem że każde miejsce w weekend puszcza tylko taka muze
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
odpowiedz zależy czy mała ubierze się w białe dresiki, zaplecze warkoczyki, odsłoni pępuszek w bluzeczce adidaska...i pójdzie potańczyć łup, łup, bum, bum - no to rzeczywiście może wybrać się do każdej dyskoteki.
"inteligentniej" jest odwiedzić Sfinksa w Sopocie / oczywiście drożyzna /, i posłuchać dobrego ambientu, acid jazzu i troszkę transu jak się trafi szybki dj. niezgorzej jest w Enzymie - ale tam jest dość "osobliwie" :))))))) / może się mała zdziwić ... / i czasami dyskotekowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może lepiej małej nie wysyłać do Enzymu;) Po co ma się "opędzać" od czasem nachalnych adoratorek;) Mała - jaką masz orientację(?)
Sfinks jest ok. Chociaż w weekend'y o 2-3 rano docierają tam również karki z Galaxy i Vivy.
Pozdri, M25.
Ja ci niestety nie pomoge bo nie chodze na takie imprezy...nie moja muza...no wlasnie a jakiej muzy sluchaja nasi kochani forumowicze?tak z ciekawosci...jesli pojawil sie juz taki watek to sorki ale nie czytalam zbyt durzo poprzednich:(ja np slucham glownie hh ale nie pogardze inna (poza techno ktore zupelnie nie miesci sie w moim guscie-bez obrazy dla innych)pozdrawiam papapa

~chudziutka~
jestem wszystkożerny, wyłączając - disco polo, folklor, dyskomaństwo, techno w stylu łup, łup, bum, bum / wolę dobre rytmy Faithless czy Underworld /. nie kumam też czarnego soul-rap-r`n`b, ale czasami da się posłuchać nawet polski hip-hop
ale głównie jestem fanem DM.właśnie przesłuchuję zdobyte pokątnie nowe indywidualne płytki Gore`a i Gahana.no i lubię jazz. był ktoś 2 tyg. temu na koncercie u św. Jana?
> ale głównie jestem fanem DM.
Move me disco
Baby don't you let go
This ain't nodisco
:)))
Sometimes when I wonder if you're taking a chance
This ain't nodisco and you know how to dance

Move me disco, baby don't you let go
This ain't nodisco

stare...i chyba jeszcze z Vince`m Clarkiem
z nowszych to Ci moge zparoponowac
Forbiden fruit for me to eat
albo
Take one more look / at what you found old / in it you'll find something new
albo
When you're born a lover / you're born to suffer

:))
Do wyboru do koloru :)
I'm a man of flesh and bone
Rapture, rushing through my veins
Passion, flaming, in my heart
Heavenly surrender once again, yeah!

ja tam wolę tak. widzę że spotkałem dm-owca - pozdrowienia.
Czesc:)
Nie nie mam zamiaru robic z siebie "latawicy". Jak juz kiedys napisalam na forum - slucham metalu, a ze mam juz swoje latka to nie ide na impreze w celu "zarwania" faceta i nie chce z siebie robic ...no wiecie kogo:) Na codzien nie slucham transu ani techno czasami tylko Juno Reaktor, Biot czy Sven Vath. Lubie tez ambient :) Zapytalam sie o taka impreze bo jestem ciekawa atmosfery i jak sie slucha takiej muzy kiedy jest specyficzny klimat. Ostatnio na imprezy "metalowe" przychdza same "nastki" i psuja klimat swoim dziecinnym zachowaniem . Nie ma juz tak to bylo dawniej "przwdziwych metali". Wszystko teraz rozbija sie o alkohol, glupie zabawy- czasami na sile uszczesliwiajace spoleczenstwo. Mam juz dosyc tego typu imprez dlatego stwierdzilam, ze powinnam zobaczyc jak to jest w innym klimacie, inni ludzie, zachowania , style.
Pomimo, ze slucham "ciezkiej muzy" to tak naprawde wstydze sie tego w dzisiejszych czasach..tzn nie muzyki, ale stylu ubirania sie. Dzis naprawde nie ma juz "metali z dusza", z zasadmi. Pewnie jeszcze gdzies sobie siedza, ale nie wybieraja sie juz na imprezy typu "night metal", a siedzenie w lokalu z dzieciakami, gdzie srednia wieku wynosi 17 lat nie bawi mnie.
Pozdrawiam !!!
No właśnie, byłaś zapewne na "metal night", i jak było? chciałem iść ale usłyszałem od tych "metali z duszą" że nie idą, a tak jak to powiedzieli i spojrzeli na mnie wyrażnie mówiło mi: żal mi ciebie jak stracisz tyle czasu na to "coś"

Ja słucham prawie wszystkiego, właściwie jak wypije to lubie wszystko, no ale na trzeżwo naprawdę tródno mi słuchać disko z pola, mogę posłuchać wyjątkowe utwory techno podobne, hh podobne, i bluso podobne, reszta muzy jest oki, od metalo padobnej muzy którą bardzo lubie do muzyki klasycznej którą też bardzo cenie:))

Pozdrawiam

PS: Mała a co dla ciebie znaczy "metal z duszą" bo może w mojej wypowiedzi jest jakis błąd?
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Towarzyskie

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

forum zablonkowe na trojmiasto pl (5 odpowiedzi)

hej, jakie inwestycje trojmieskie obecnie wam się najbardziej podobają?

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty! (9 odpowiedzi)

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy...

do góry