Heh-poczytałem opinie innych i postanowiłem dodać swoje 3 grosze. Ja tam byłem na firmowej imprezce integracyjnej i było fajnie. Co prawda jedzenie z grilla było parszywe- widać bylo że się obsługa śpieszy żeby obsłużyć nasze 300 osób i w rezultacie żarełko z grilla było albo spalone albo niedopieczone. Ale za to na sali na półmiskach była dziczyzna że palce lizać! WOW! Z tego co sie dowiedziałem- dzika nie robili na miejscu ale skąś przywiezli,od jakiegoś myśliwego. Nasza impra się udała bo ludzie mieli wesołe humorki a atmosferka jest najważniejsza. Miejsce fajne. Chociaż obsługa trochę się zachowywała jakby robiła łaskę. Bałagan na stołach raził w oczy (za mało osób obsługi, nie radzili sobie). No i nie pomyślano o tym że skoro jest nasza imprezka to należałoby zamknąć na te kilka godzin strzelnicę ktura jest obok. Efekt był taki że momentami huki wystrzałów nie pozwalały nam rozmawiać. Parking z tego co widziałem jest trochę mały ale nam to nie przeszkadzało gdyz przywieziono nas autokarem. Poza tym wszystko okey. Znajomi zapytali tam o zrobienie wesela i facio z ktorym gadali zaczął się przechwalać że tańcują tu sami prezydenci z trójmiasta hehehe.Kogo to obchodzi? Ehhhh....