Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
3 tyg "ekspertyza" wątek zamknięty Serwis najwyraźniej 1-osobowy. Naprawa zakończona niepowodzeniem, oczywiście...
~anonim
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 lutego 2013

pół roku (!) komputer był w naprawie wątek zamknięty bez pozytywnego skutku... Na szczęście również bez kosztów. Pan sympatyczny i...
~maggy
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 22 listopada 2011

Super szybko no i tanio wątek zamknięty Super serwis oddałem komputer do naprawy gdyż poprzedni serwis stwierdził że...
~klient
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 27 maja 2011

(...) wątek zamknięty NAPRAWA U TEGO GOSCIA NAZYWA SIE REANIMACJE A SKASOWAŁ JAK ZA WYMIANE NIE...
~BUTCHER
-

dodano: 19 marca 2011

JEDYNI DALI RADE wątek zamknięty Skorzystalem z uslug tej firmy poniewaz wczesniejszy serwis powiedzial ze...
~Michal
-

dodano: 12 lutego 2011

POLECAM wątek zamknięty Fachowa i miła obsługa. Zaskoczyła mnie niska cena. Na prawdę warto...
~Ania
-

dodano: 8 lutego 2011

warto wątek zamknięty naprawdę polecam ten serwis-szybko, sprawnie i co najważniejsze-tanio!!!
~Magda W.
-

dodano: 2 lutego 2011

SUPER SERWIS!!! POLECAM!!! wątek zamknięty Obudowa wymieniona w laptopie w ciągu 45 minut! Pełen profesjonalizm i to za...
~Shishak
-

dodano: 6 września 2010

Nie tak kolorowo wątek zamknięty Oddałem laptopa czas realizacji przeszedł wszystkie oczekiwania ponad...
~tronic
-

dodano: 6 września 2010

Zdecydowanie POLECAM ! wątek zamknięty W moim laptopie zepsuł się wiatraczek - wydał dziwne dźwięki i powodował, że...
~Ania
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 marca 2010

Gorąco Polecam wątek zamknięty Bardzo szybka naprawa z dostawą do klienta, cena atrakcyjna w porównaniu do...
~hoobi
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 5 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
11

11

wątków

do góry