Widok

In Vitro do skutku II

Hej! Dla zainteresowanych starających się o dzidziusia -> na forum gazety widziałam jak dziewczyny rozmawiają o nowym programie in vitro do skutku. Myślałam, że to pomyłka z zeszłorocznym, ale potem weszłam na stronkę invicty i faktycznie mają banner, że program wystartował :) Wiem, że część z Was długo czekała na ten program, więc informuję :) Uruchomili też osobną stronkę http://www.invitrodoskutku.pl gdzie jest więcej ważnych info. Przy okazji, życzę Wam wszystkim powodzenia i trzymam gorąco kciuki za te, co się zgłoszą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej.. przekazałam koleżance wieści o tym programie i wspomniała, że mniej więcej wie o co chodzi, i z miłą chęcią zajrzała na ta stronę o in vitro do skutku, a wracając do badań to wiem ,że ma prawie wszystkie badania chyba jakie można mieć, ale ja jestem w tym temacie "zielona"
w tygodniu się z nią zobaczę i pogadamy czy cos o tym myślała,
a tak w ogóle to dziękuje za odpowiedź no i powiedźcie mi skąd wy bierzecie tyle siły?

p.s podziwiam Was i będę orędowniczką tego programu jak tylko będe mogła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, widziałam właśnie tę stronkę na fb :) Jest profil i jest strona społecznościowa. Już się dodałam i widzę, że sporo ludzi jest. Fajna sprawa, szczególnie teraz, kiedy są wybory i stoimy przed ważną decyzją - czy konserwatywny prezydent, czy bardziej otwarty, popierający in vitro.
Wiesz co Buba, słyszałam w klinice, że o wiele więcej niż w zeszłym roku, ale ile dokładnie to nie wiem :) Ale prog. musi się cieszyć coraz większym zainteresowaniem, bo coraz więcej moich koleżanek o nim mówi. W zeszłym roku nie było aż takiej wiedzy na ten temat. Pewnie też wiele pań czekało na wznowienie w tym roku i stąd też takie zainteresowanie.
Hejka , dziewczyny ja jestem w tym programie miałam juz transwer i czekam na druga weryfikacje , po trzeciej powiedza czy juz bede miala dzidziusia,narazie jest ok
Nie wiem czym się podniecacie, nie gniewajcie się ale przyjmują niemal wszystkich więc ta weryfikacja jest trochę fikcyjna

Inne tematy z forum Zdrowie

Potrzebuje opinii o ortopedach (21 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie potrzebuje opinii o ortopedach z NCM: lek. Piotr Jóźwiak lek. Piotr Czuraj...

Kolonoskopia robiona przez lekarza kobietę. Gdzie? (16 odpowiedzi)

Polecacie kogoś?

do góry