Błażej Ziętek

Trener personalny Dietetycy, leczenie otyłości

Sopot, Jana Jerzego Haffnera 59

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Świetne indywidualen przygotowanie wątek zamknięty Do Błażeja trafiłem jako kontynuacja rehabilitacji po kontuzji kolana. Po pół...
~Mirek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2017

Wymagający oraz skuteczny wątek zamknięty Napisałam do Błażeja maila z zapytaniem o treningi. Już następnego dnia...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 19 września 2016

Profesjonalizm wątek zamknięty Treningi prowadzone przez Błażeja są dla mnie z jednej strony ciekawą...
~Rafał
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 1 czerwca 2016

31Minut-Super Sprawa wątek zamknięty Witam, Dostałem namairy do 31Minut Pana Błażej od kolegi, który po wypadku I...
~Jacek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 marca 2016

Super Trener wątek zamknięty Bardzo fajne , profesjonalne podejście . Treningi są urozmaicone , a efekty...
~Arek
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 grudnia 2013

Profesjonalizm, takt i kultura wątek zamknięty Półtora roku temu byłem typowym 60 letnim mężczyzną: z wagą dużo za dużą,...
~Ryszard
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 24 maja 2013

Profesjonalny wątek zamknięty Do Błażeja trafiłem w marcu 2012 po połowie roku osiągnąłem zamierzone cele -...
~M. Andrzejczak
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 października 2012

Cudowny! wątek zamknięty Trafiłam do Błażeja z zamiarem zrzucenia paru kilogramów i głównym celem -...
~Ewelina
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 lutego 2012

Czy On jest dobrym trenerem? wątek zamknięty Szanowni Państwo, Trafiłem na zajęcia sportowe prowadzone w trybie...
~Bartosz Nowak
-

dodano: 12 listopada 2011

dzięki wątek zamknięty Przygotowywałem się z Błażejem do półmaratonu biegowego, który przyznam...
~mich
-

dodano: 9 listopada 2011

SUPER wątek zamknięty Oboje z mężem trenujemy od pięciu miesięcy trzy razy w tyg. z Błażejem. Jeśli...
~Karolina i Błażej
-

dodano: 3 listopada 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry