Widok
Infinity XQ30. Kreator mody
Opinie do artykułu: Infinity XQ30. Kreator mody.
To będzie najmniejszy crossover w gamie Infinity. W przyszłym roku ma się rozpocząć produkcja seryjna. Jeśli nie będzie znacząco różnił się od prezentowanego konceptu, z pewnością będzie jednym z ciekawszych stylistycznie samochodów na świecie. Oto Infinity XQ30.
W naszym kraju Infinity, w przeciwieństwie do swojego konkurenta, Lexusa, jest marką nieco niszową i chyba wciąż niedocenianą. Szkoda, bo to naprawdę niezłe samochody. A przy tym oryginalnie wyglądające. Stylistyka ...
To będzie najmniejszy crossover w gamie Infinity. W przyszłym roku ma się rozpocząć produkcja seryjna. Jeśli nie będzie znacząco różnił się od prezentowanego konceptu, z pewnością będzie jednym z ciekawszych stylistycznie samochodów na świecie. Oto Infinity XQ30.
W naszym kraju Infinity, w przeciwieństwie do swojego konkurenta, Lexusa, jest marką nieco niszową i chyba wciąż niedocenianą. Szkoda, bo to naprawdę niezłe samochody. A przy tym oryginalnie wyglądające. Stylistyka ...
Wow! Trójmiasto.pl coraz bardziej mnie zaskakuje, cóż za konsekwencja!
Mało, że pisze o marce nieoferowanej w Trójmieście (jedyny salon w PL jest w Warszawie), to jeszcze o modelu koncepcyjnym, który nie wiadomo do końca w jakiej formie wejdzie do produkcji.
Zmieniliście branżę i tematykę ?
"Moje miasto to trójmiasto! Ale skupiamy się głównie na informacjach ze świata. Trójmiasto.pl!"
Zmieniliście branżę i tematykę ?
"Moje miasto to trójmiasto! Ale skupiamy się głównie na informacjach ze świata. Trójmiasto.pl!"
re
i co z tego że jedyny salon jest w wawie ? jak masz hajs i chcesz kupic to kilka godzin i jesteś w salonie i kupujesz a wracajac masz małą traskę na sprawdzenie maszyny.Czytam wszystko na temat motoryzacji i taka sugestia do trójmiasta piszcie częsciej o autach nie tuzinkowych np bmw 850,m3 e30,mercedes 124 coupe ,w-140,vw corrado,opel senator.manta,porsche 924,nissan 300zx,240sx,mithsubishi 3000gt itd gwarantuje ze na pewno wiele osób chętnie poczyta i bedzie o czym popisac w postach.pozdrawiam wszystkich maniaków motoryzacji