Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Odzysk danych z dysku zewnętrznego u Pana Tomasza Groszewskiego wątek zamknięty Dałem Panu Tomaszowi dysk aby odzyskał dane. Miało to trwać tydzień. Co parę...
~Tomek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 30 października 2018

POLECAM! wątek zamknięty Polecam Bardzo Serdecznie. Pozdrawiam
~Jan
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2017

Tragedia wątek zamknięty Oddałem laptopa z niedziałającą częściowo klawiaturą i zastrzeżeniem, że może...
~Życie
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 marca 2016

Jestem na TAK wątek zamknięty Kupiłem ostatnio komputer dla syna. Komputer do gier o wysokich wymaganiach....
~Marcin
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 11 stycznia 2013

Dziecinada wątek zamknięty Korzystałem z usług tej firmy od pewnego czasu. Generalnie obsługa miła, nic...
~Piotr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 października 2014

gazol - opinia wątek zamknięty Kartę graficzną do kompa z przed 7 lat od ręki, taką samą i za 40 zł !!!...
~gazol
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 stycznia 2014

Przyjazny klientowi wątek zamknięty W przeciagu 3 lat kupiłem już kilka sprzetów, ostatnio laptopa. Zawsze tak...
~Wiesiek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 28 września 2013

Niestety nie polecam wątek zamknięty Obsługa przemiła i kompetentna, tyle że za tym nie poszła jakość usług....
~klient
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2013

Super kontakt wątek zamknięty Świetna, fachowa obsługa, zawsze max informacji, pomocna obsługa, dobre ceny
~ahub
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 marca 2012

super obsługa wątek zamknięty super ludzie, pomocni i kompetentni, w odróżnieniu od pracowników...
~aretzki
-

dodano: 25 lutego 2012

nie polecam wątek zamknięty obsługa strasznie wolno działa i wymyśla awarie bo im sie nie chce robić....
~anonim
1

dodano: 1 lutego 2012

miła i sprawna obsługa wątek zamknięty miła i sprawna obsługa i wsparcie podczas awarii sprzętu po gwarancji
~Piotr
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 19 czerwca 2011

Polecam wątek zamknięty Serwis który bardzo dobrze dopasował sprzęt do moich wymagań. Później po...
~Wojtek
-

dodano: 25 lutego 2011

Szybki i sprawny serwis wątek zamknięty Szybki i sprawny serwis sprzetu komputerowego. Bezbledna diagnoza uszkodzenia...
~Sylwia
-

dodano: 5 listopada 2010

ZDECYDOWANIE OMIJAĆ wątek zamknięty W momencie sprzedazy jak wszedzie niby wszystko ok, ale w kwesti serwisu...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 października 2009

Mila obsluga! wątek zamknięty sprzedawca zaproponowal mi zestaw, po moich uwagach zasugerowal drobne...
~Paweł
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 17 września 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

16

wątków

do góry