Widok

Innowacyjne rozwiazania w Waszych domach

Co przydatnego zrobiliście w swoim domu ze do dziś Was sie sprawdziło i czujecie satysfakcje każdego dnia ? Mnie ostatnio spodobał się "otworz" w kuchni pod meblami ktory jest połączony z odkurzacze centralnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co się u mnie sprawdziło:
Elektrycznie otwierana szuflada na śmieci w kuchni, pralka i suszarka nie na podłodze tylko 60 cm wyżej - nie muszę się schylać. Pralnia gdzie deska jest rozłożona zawsze i mogę coś wyprasować w 5minut. Brama na pilota.
Wysuwany wąż z zimna woda przy płycie indukcyjnej, nie trzeba przenosić garów do zlewu żeby je napełnić wodą, jak ktoś dużo gotuję, idealne rozwiązanie
Listwy przysufitowe z oświetleniem zamiast standardowych karniszy.
https://sklep.flexgips.com/oslony_karnisza

Nie jest to rozwiązanie drogie, a moim zdaniem wygląda bardzo ciekawie i oryginalnie.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Karma dla psa i kota z dostawą do domu (27 odpowiedzi)

Kobiety, nie dźwigajcie ciężkich worków z karmą, nie traćcie czasu na bieganie po sklepach...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (91 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Czy jest na forum osoba cierpiąca na niedoczynność tarczycy lub hashimoto?? (124 odpowiedzi)

Witam, Czy jest lub są tu osoby zmagające się z niedoczynnością tarczycy lub Hashimoto ????...

do góry